Már 500 dollár fölött jár a Bitcoin Cash miután a Coinbase kiállt a hard fork mellett

A legtöbb kriptovaluta a hétvégén enyhe erősödést mutatott, leszámítva a bitcoin cash-t, ami nem erősödött, hanem egyenesen megtáltosodott. A friss rali 500 dollár fölé emelte az árfolyamot és még az 550 dolláros ellenállás áttörése is benne lehet a pakliban. A hálózat hard forkja egyben galvanizálta a közösséget is nem csak a befektetőket.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

Tovább menetel a bitcoin cash

Felettébb lagymatag a kriptovaluták hétvégi performansza, a medvés piac súlyosan vetül a legtöbb coinra. Mialatt a bitcoin (BTC) és az ethereum (ETH) eléggé haloványan szerepel, a bitcoin cash turbóra kapcsolt.

Az 500 dolláros árfolyam jó ideig még szóban sem volt és a friss árfolyamot látva már maga mögött is hagyta.

Az elmúlt 24 órában a BCH további 14 százalékot erősödött mind a bitcoinnal, mind a dollárral szemben. Ez nagyon is tiszteletreméltó emelkedés habár néhány user ennél nagyobb emelkedést prognosztizált a tegnapi rali után. A momentum mindenesetre ott van ugyanakkor várható, hogy a hard forkot követő napokra kifullad a rali.

Sokan vannak akik nagyra értékelik Roger Ver véleményét nem csak a BCH, de a BTC közösségen belül is. Antonius Aurelius szerint a BCH tovább fogja folytatni menetelését az elkövetkezendő napokban.

A hard fork időpontja november 15-e lesz ami azt jelenti, a felhasználók új coinokat kapnak mindaddig amíg a walletjük vagy a tőzsdéjük támogatja azt. Még az sem biztos, hogy melyik megoldást támogatja majd a többség, de a következő hetekben minden kiderül.

A bitcoin cash hard fork kapcsán a Coinbase egy érdekes közleményt dobott ki, amely szerint támogatni fogják az új coint és a felhasználói automatikusan megkapják az új coinokat is. A Binance szintúgy a támogatás mellett döntött. A lépés logikusan hajtja a BCH árát felfelé és egyben extra bevételhez juttatja azokat a tőzsdéket, melyek támogatják majd a születendő coint.

Ha a BCH tovább emelkedik az eltarthat egészen 15-éig különösen akkor, ha több tőzsde dönt úgy hogy támogatja a bitcoin cash hard fork -ot. Az 500 dolláros ellenállást simán vitte és bár a a bikás momentum kezd kifulladni, ez betudható a hétvégi lagymatag kereskedési volumeneknek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.