Bitcoin és Blokklánc Konferencia Tallinban – A Téma: ICO és kriptopénz szabályozás Európában

Március 22-én Észtország ad otthon a következő nagy blokklánc és kriptopénz eseménynek. A tallini Blokklánc és Bitcoin Konferencián számos híres kriptoszakértő vesz majd részt Európából, Ázsiából és az Egyesült Államokból. Az előadók az ICO végrehajtásának lépéseiről, a blokklánc technológia üzleti integrációjáról és a kriptopénz szabályozásról fognak beszélni.

Az előadások az alábbi négy blokkban kerülnek bemutatásra.

Kriptopénzek és blokklánc technológia a vállalatok életében

 • Stefano Virgilli, a Copernicus Gold marketing igazgatója a blokkláncról és a bányászatról fog beszélni.

 • Amir Kaltak, a Lexit blokklánc alapú piactér igazgatója arról tart előadást, hogy a decentralizált technológia segítségével hogyan fog átalakulni a vállalat értékesítés és a jogcímek értékesítése a jövőben.
 • Josh Scigala, a Bitcoin és Arany tőzsde igazgatója a blokklánc és a nemesfém kapcsolatát járja majd körbe.

A blokklánc technológia alkalmazhatóságát specifikus példákon keresztül mutatja majd be két esettanulmány. A Catapult Labs két vendégelőadója, Aleksander Tsoganov és Heikki Kolk prezentációjában arra térnek ki, hogyan lehet elektromos áramot a blokklánc segítségével menedzselni. A Chainium operatív igazgatója, Florian Batliner-Staber pedig előadásában egy példán keresztül elemzi majd, hogyan változtatja meg a hagyományos tőzsdék működését a blokklánc alapú, államokon átívelő kereskedési felület.

ICO – Kriptopénz és token kibocsátások

 • A CKR Law LLP blokklánccal foglalkozó ügyvédi irodától Alexandra Levin Kramer számol majd be róla, hogyan kell hozzáfogni egy ICO-hoz az Egyesült Államokban, kitérve a helyi jogszabályozási környezetre.

 • Aleks Bozhinov, a Crowdholding szakértője a ICO projektet promóciójának problémáiról beszél majd.
 • Martins Liberts, a Debitum Network igazgatója a kriptoközösség bizalmának elnyerését ismerteti majd.

Jogi kérdések

 • Thierry Vallat, Cabinet Thierry Vallat alapítója, aki korábban Francia-Észt Szövetség elnökségének tagja is volt a digitális eszközök európai szabályozásának jövőjéről beszél majd.
 • Edgar Bers a HashCoins PR menedzsere a blokklánc applikációk megbízhatóságát járja körbe.
 • Aviya Arika, a Nir Porat & Co. jogi iroda blokklánc innovációért felelős vezetője a tokenek fajtáit és jogi jelentéseit mutatja majd be.

Technológiai kérdések

 • Vladislav Sapozhnikov, a Deex.Exchange alapítója és igazgatója előadásában a blokklánc technológia jövőjéről beszél majd kitérve a BitShares decentralizált ökoszisztémájára.
 • Lukas Kairys, Cryptodus technológiai igazgatója az okosszerződésekben rejlő lehetőségeket és kockázatokat elemzi majd.

Bitcoin és blokklánc konferencia TallinbanA helyszín

A tallini Bitcoin és Blokklánc Konferenciát idén a Hilton Tallinn Park hotelben tartják meg, mely minden bizonnyal kényelmes helyszínt biztosít majd az előadásoknak.

A teljes program és a regisztrációs a Bitcoin és Blokklánc Konferencia hivatalos honlapján itt elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük