Bitcoin Kebab: így lehet megakadályozni egy terrortámadást

Ha hétfő, akkor mi más jöhet, mint a Bitcoin Kebab. A BitcoinBázis podcastjának e heti vendége Berecz Tamás, a Nemzetközi Hálózat az Online Gyűlöletbeszéd Ellen Működési Igazgatója.

Katáék a Bitcoin Kebab legújabb epizódjában rendkívül érdekes témákat fognak feszegetni. Tamás megossza a kedves hallgatókkal: mi számít gyűlöletbeszédnek, és hol van meghúzva a határ a szabad véleménynyilvánítás és a gyűlöletbeszéd között. Kata rákérdez arra, hogy hogyan lehet eldönteni, hogy egy adott hozzászólás vagy komment tartalmaz-e rejtett gyűlöletet. Szó lesz természetesen az EU-s helyzetről, illetve a szabályozási kérdésekről is. Tamás elmeséli nekünk, hogy hogyan alakult meg a Nemzetközi Hálózat, milyen kihívásokkal kell a csapatának szembenéznie a munkája során, milyen ún. gyűlölet “trendek” léteznek, illetve megosztja a szervezet legnagyobb sikersztoriját, konkrétan azt, hogy hogyan sikerült megakadályozniuk egy terrortámadást.

Ha ti sem maradnátok le egy igazán érdekes adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])