Halállal végződött a bitcoin milliomos szerelmi háromszöge

Vad események kavalkádjába került egy Bitcoin milliomos. Alex Johnson, az Everus World alapítója, feleségével együtt egy olyan szerelmi háromszögbe csöppent 2017 decemberében (a hype és bitcoin-mánia tetőpontján), amely egy holland modell titokzatos halálával végződött. Ettől a pillanattól kezdve a házaspár számkivetett lett, és egyik városból a másikba költözött.

Most, 18 hónap elteltével a Johnson család megtörte a csendet. Ártatlanságukat próbálják bizonyítani a gyilkossági ügyben, és azt kérik, hogy legyen már vége a „boszorkányüldözésnek”.

Miközben tagadták a gyilkosságban való részvételüket, a házaspár bevallotta, hogy azon a decemberi éjszakán Kuala Lumpurban, Malajziában, halála előtt szexeltek a modellel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on

A bitcoin milliomos tagadja, hogy megölte a holland modellt

A Bitcoin milliomos, Alex Johnson és felesége, Luna 2017 októberében találkozott egy Kuala Lumpuri-i éjszakai klubban a tizenéves Ivana Smit modellel. A WhatsApp üzenetek a pár és a Smit között azt indukálják, hogy a trió több éjszakát töltött együtt 2017 novemberében és decemberében.

December 6-án Smit egy klubba ment szórakozni, ahol keményen ivott a Johnson párral. Az ügynöke szerint a holland modell először „oké” volt, de később elkezdett kábítószerezni. A megfigyelőkamera később felvette Alex Johnsont, aki a látszólag kába állapotban lévő Smitet vitte fel a szobájába.

Később mindhárman visszatértek Johnsonék lakásába a Capsquare Residencebe, ahol a kamerákon látszik, hogy a modell probléma nélkül, természetesen megy a házaspár mellett.

Zúzódások a modell testén a 14 emeletes zuhanás előtt

A rendőrség Smit testét másnap találta meg a földön, 14 szinttel a bitcoin milliomos lakosztálya alatt.

Alex és Luna Johnsont letartóztatták, de mindkettőjüket szabadlábra helyezték, miután a vérvizsgálatok nem mutattak szervezetükben kábítószerre utaló nyomokat.

Egy boncolás ugyanakkor megállapította, hogy Ivana Smit alkoholt, kokaint és amfetaminokat is fogyasztott. A házaspár határozottan tagadja, hogy a tragédia éjszakáján Smitnek kábítószereket adtak volna, vagy ők fogyasztottak volna.

“Ivana a barátunk volt, és mindkettőnknek kapcsolata volt vele. Aznap este önként jött velünk. Azt szerettem volna, ha több időm lenne rá, hogy megismerhessem. Elvesztettem egy barátomat” – mondta Luna Johnson, aki 18 hónap rejtőzködés után megtörte a csendet.

Míg két rendőrségi vizsgálat azt mutatta, hogy a halál oka baleset volt, egy későbbi Hollandiában történt boncolás azt indukálta, hogy a modell karjain és fején korábbi zúzódások nyomai is kimutathatóak voltak, amik gyaníthatóan a zuhanás előtt keletkeztek.

A holland modell halála: tragikus baleset vagy hidegvérű gyilkosság?

A titokzatos haláleset körülményei mindmáig nem tisztázottak és sokan nyíltan a szabados életvitelű házaspárt gyanúsítják a modell halálával. A Smit család például jogi úton kíván elégtétel venni a gazdag bitcoin befektetőn.

A család támogatói Smit halála óta zaklatják a Johnson családot a közösségi médián keresztül és telefonon többször is megfenyegették őket.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük