És mondá: Bányássz! Bitcoin oltár egy orosz város utcáján

A kriptószentély egy városi épület falára lett felhelyezve ismeretlen személy által.

HashFlare

Az oroszországi Jekatyerinburg lakosai a minap arra ébredtek, hogy néhány gondoskodó állampolgár egy bitcoin oltárt helyezett el a városban. Feltehetőleg így kívánják imádkozásra buzdítani a kriptoközösség tagjait a bitcoin jólétéért (és természetesen az altcoinok jólétéért, hogy a hackmentes tárcákat és váltókat ne is említsük). Szatosi próféta még nem küldött hashszignált az új orákulum jóváhagyásáról, de egy helyi cég már zarándokbuszok indítását tervezi az új kriptomekkába. Érdemes ellátogatnia minden 2017 év végi performanszért esdeklő tradernek, de mindenképp érdemes a Bitconnecteseknek, Firstcoinosoknak és OneCoinosoknak, valamint Jamie Dimonnak, hátha megtér.

A bitcoin oltár egyszerű amilyen egyszerű csak lehet: bitcoin logó egy átlagos, többszínű kövekkel körülvett keretben. Egy narancssárga körön belül található, amit kívülről az amerikai dollár és az orosz rúbel szimbólumaival vettek körül. A szentély egyébként a város Proletarskaya utcájában található.

bitcoin oltár
Forrás: Sputniknews

A 2017 decemberi bitcoin-mánia után sokan kezdtek el szinte vallási imádattal tekinteni a technológiára és digitális érméikre, különösen azok, akik 2017-ben vásároltak be először és nem tapasztaltak mást, mint folyamatos árfolyam erősödést a piacokon.

A közösség egy ideje már saját bitcoin imával is rendelkezik:

“In the name of Bitcoin, Ethereum, and Litecoin.
HODLy Bitcoin, who art a block chain, bullish be thy aim. Thy lambos come, thy trades be done, on coinbase as they are on binance. Give us this day our daily gains, and forgive us our shills, as we forgive those who shill against us, and lead us not to panic sell, but deliver us from shitcoins.
Amen.”

Magyarul így hangzik:

“Bitcoin, Ethereum és Litecoin nevében.
HODLer Bitcoin, Te vagy a blokk lánc, emelkedésre ítélve. Jöjjenek el a lambóid, legyen meg a kereskedésed, ahogy a coinbasen, úgy a binance-on is. Add meg a mindennapi nyereségünket és bocsásd meg beszervező munkánk, ahogy mi is megbocsátunk az ellenünk ágálóknak, és ne vígy minket pánikeladásba, de szabadíts meg a shitcoinoktól.
Ámen.”

Borítókép forrás: https://b-hive.eu

Balaxi

Dream. Fulfill. Repeat. Idealist. Digital.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.