Bitcoin technikai elemzés – Melegszik a helyzet

BTC update:

Sikerült az elmúlt 4 órás gyertyával visszatörni a felhőbe és a 10-es EMA fölé ez viszonylag jó jel, viszont fontos lenne, hogy be is zárjuk ezt a gyertyát fölötte ( 6400 felett )! Illetve, ami még fontos, hogy a jelenlegi emelkedés kisebb volume mellett történt, mint az előző piros letörés, ezért még ez a ma reggeli pumpa pozitív de szükség van a további folytatásra ahhoz, hogy jól álljunk.


—————————————————————————————————
Az előző részek tartalmából:

A BTC korábbi esése után közel egy hete konszolidálunk és oldalazva mozgunk a 6200-as támasz és a 6600 as ellenállás közötti szakaszon. Viszont hajnalban az ázsiai piacról átlagnál jóval nagyobb eladási volumen mutatkozott, melynek meg is lett a hatása és keményen letörtük a korábbi rövid távú támaszainkat.

A négy órás nézeten látható, hogy megpróbálkoztunk az ichimoku felhőbe való betöréssel, azonban a hajnali zuhival újra ez alá kerültünk, ami eléggé medvés jel. Ami szintén nem szép, hogy a 10-es Exponenciális Mozgó Átlag (EMA) alá került az ár. Amíg ezeket az ellenállásokat nem sikerül áttörni és támaszként felhasználni, addig további csökkenés várható!

Összegezve:

Úgy néz ki, hogy az elmúlt hét konszolidációja után ismét sötétebb felhők gyülekeznek, viszont még simán van lehetőség a szépítésre, de célszerű ezen labilis időszak alatt nem kereskedni aktívan altkoinokkal és növelni az USDT arányát a rövid távú portfólióknak.

Úgymond biztonsági játékot játszani, ne felejtse el senki, hogy egy 20%-os esés után nem 20%, hanem 25%-os nyereség kell ahhoz, hogy nullában legyen valaki ( Szimpla matek )

Ábrák jelölései:

Elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/
Honlap + Privát kereskedő csoport: https://www.cryptofalka.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.