Ezzel az Amazon termékkel egy törléssel eljuthatsz a bitcointól a shitcoinokig

A shitcoin kifejezés, melyet az elértéktelenedett altcoinokra kezdtek el használni olyan közismert fogalommá vált, hogy nemcsak az Egyesült Államok kongresszusát érte el, de már az egyik legnagyobb e-kereskedelmi felületet, az Amazont is (sajna, a cikk publikálása óta már levették a terméket). A Seattle-i központú óriásvállalat a shitcoin kifejezést új szintre emeli egy formabontó terméknek köszönhetően, ami nem más, mint a bitcoin WC-papír!

Ha már eleged van a stabilnak nem nevezhető altcoinokból, most tehetsz magasról az egész kriptoiparra, melyhez nem is találhatsz hasznosabb kiegészítőt, mint egy háromrétegű WC-papírt, melynek minden egyes lapjára a bitcoint nyomtatták. A termék leírásában úgy fogalmaznak, hogy „vicces kriptovaluta újdonság, tréfás ajándék ötlet kereskedők és kriptogyűlölők számára.”

Egyesek szerint nemcsak vicces ajándék, de még praktikus is, noha elsődleges célja mégis az, hogy megvicceljük vele barátainkat. Ha viszont a hirdetésben állított puhaság igaz, elengedhetetlen tartozékává válhat fürdőszobádnak.

Mások szerint azonban jelzésértékű is lehet a bitcoin WC-papír, amely ugyan hagyományos értelemben használható, mégis elgondolkodtató, hogy nem e valamiféle utalást jelent a kriptovaluták, legfőképpen az altcoinok nem éppen rózsás jelenlegi helyzetére. Vagy éppen egyenesen a bitcoinra?

Tehát, ha elégedetlen lennél a kriptovalutákkal, mostantól gyorsan eljuthatsz a bitcointól a shitcoinig egyetlen törléssel. Háborgás helyett inkább irány a WC egy butt-coin tekerccsel, aminek értéke ugyan nem nő 1500%-kal, de garantáljuk, hogy rendkívül praktikus megoldást kínál még a legsürgetőbb helyzetekben is.

(A The Next Web cikke alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük