Bitcoinban fizethetnek a Bakkt ügyfelei a Google Pay által

  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A digitális eszköz piactér, a Bakkt bejelentette, hogy az ügyfeleik már hozzáadhatják a Bakkt Visa Debit bankkártyájukat a Google Pay alkalmazásba, és mindenféle vásárláshoz használhatják azt.

A digitális eszközök mint például a Bitcoin át lesz váltva fiatpénzzé ezeknél a fizetéseknél,” magyarázta a vállalat.

A Bakkt azt is bejelentette, hogy megállapodtak a Google-vel abban is, hogy a Google Cloud lesz a kriptocég hosszútávú felhőszolgáltatásokat kínáló partnere. A terveikben szerepel, hogy a megoldásukkal szélesebb körben szeretnének megjelenni a piacon. A Google Cloud lesz a partnerük a retail és nagykereskedelmi ügyfeleiknek kínált szolgáltatások esetében az Egyesült Államokban.

A Bakkt arról is beszámolt, hogy szeretnék a Google Cloud eszközeit felhasználni egy új analitikai platform megépítésére, ahol felhasználnák a mesterséges intelligencia, a machine learning (gépi tanulás) és geolokáció kínálta funkciókat is. Céljuk ezzel, hogy mélyebb szintű elemzéseket tudjanak végezni, és a lokációhoz igazított és személyre szabott ajánlatokkal tudjanak megjelenni a piacon. Ezzel növelni tudnák a magas hozzáadott értékű lojális ügyfeleik számát. A felhasználók viselkedési szokásai alapján pedig egyedi ajánlatokat tudnak adni a Bakkt partnereknek.

Bakkt

banner

A Bakkt CEO-ja, Gavin Michael elmondta:

A most megkötött partnerség a Google Cloud-dal lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb és leginnovatívabb platformot építsük. Ezáltal skálázási problémák nélkül ki tudjuk elégíteni a több millió ügyfelünk igényeit.

Szintén egy friss, szeptemberi bejelentés a Bakkt háza tájáról, hogy partnerségre léptek a Choice Hotels International, az Intercontinental szállodalánc tulajdonában lévő szállodahálózattal is. Ezzel a Bakkt ügyfelei a Bakkt App-on keresztül különféle kedvezményekben és jutalmakban részesülnek, ha igénybe veszik a szállodahálózat szolgáltatásait. Augusztusban pedig azt hozták nyilvánosságra, hogy partnerségre léptek a Quiznos gyorsétteremmel is. Ezekben az éttermekben a Bakkt felhasználók BTC-vel fizethetnek a fogyasztásuk után.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.