Új partnerség a láthatáron! BitcoinBázis mostantól támogatja blockchain alapú projektet megvalósítását is!

Örömmel jelentjük be, hogy a BitcoinBázis és a Solidity Services mostantól közösen dolgozik egy “stabil decentralizált gazdaság felépítésén”!


A globális technológiai adaptáció egyik legfontosabb lépése az aktuális megoldások fejlesztése, amely során a végfelhasználók kapcsolatba léphetnek a mögöttes technológiával.

A blockchain esetén is számos projekt van fejlesztés alatt, viszont megannyi, vagy még több ötlet hever kidolgozatlanul, arra várva, hogy a következő szintre léphessen.

BitcoinBázis felismerte ezt az igényt a közösségen belül, ami folytán partnerségre lépett a Solidity Services, nemzetközi blockchain és smart contract fejlesztéssel, tanácsadással és oktatással foglalkozó céggel, annak reményében, hogy életre kelthessék közösen a közösségen belüli projekteket!

A Solidity Services aktív résztvevője mind a helyi, mind a nemzetközi blockchain ökoszisztémának, több európai városban workshop sorozatok szervezésével is elősegítették a technológia terjedését. Az edukációs tevékenység mellett folyamatos kutatási és kísérleti fejlesztési projektek kapcsán már tapasztalattal rendelkeznek több iparágon belül is, mint például logisztika, közigazgatás, decentralizált pénzügyi alkalmazások, stb. A megszerzett tapasztalatot egyrészt ügyfél oldalú megrendelések során, másrészt belső termékfejlesztések útján kamatoztatják, amely lehetőség mostantól elérhető a BitcoinBázis közössége számára is!

Függetlenül attól tehát, hogy milyen státuszban van az adott projekt, itt az alkalom felvenni a kapcsolatot, hogy felmérhessük hogyan és milyen módon lehetünk a segítségetekre! Az elérhető lehetőségek a tervezéstől kezdve a fejlesztésen át, a nemzetközi piacra menetelig sok mindent jelenthetnek.

Amennyiben blockchain projekten dolgozol, és elkél a segítség, töltsd ki a kérdőívet alább, hogy folytathassuk a beszélgetést!

https://solidityservices.typeform.com/to/jT9fC4

Link a Solidity Services oldalára: https://solidity.services/

Referenciák:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük