Bitcoinról, ethereumról és decentralizációról társalgott Sebestyén Balázs

Ami a globális kriptovilágnak ma Elon Musk, az Magyarországon egyértelműen Sebestyén Balázs. A műsorvezető, aki hazánk egyébként egyik legértékesebb és legnépszerűbb influenszere/sztárja/celebje, hívjuk akárhogy is, már sok alkalommal megmutatta, hogy mennyire érdekli a kriptovilág. Reggeli rádióműsorában már többször beszélt bizonyos kriptovalutákról, árfolyamok alakulásáról és blokkláncokról. Adott már a témában hosszabb interjút több online portálnak is, nemrégiben azonban több, mint 1 órán át beszélt a kriptovilághoz fűződő kapcsolatáról a Concorde podcastjában.

Sebestyén Balázs is bányászatba kezd

Valószínűleg az eddig legnépszerűbb Concorde beszélgetésről lesz szó, amelyet tegnap tettek közzé. Az azóta eltelt 20 órában már bőven 10 ezernél is többen látták. Balázs hosszasan beszél a műsorban a kezdeti szárnypróbálgatásairól a kriptovilágban. Kiderül róla, hogy már szinte a kezdetektől ott van a bitcoinnal és a többi kriptovalutával. Sőt, elmondása szerint a bitcoin előtti időkben mindenféle részvényekkel kereskedett és az amerikai tőzsdén is kipróbálta magát ilyen-olyan termékekkel. A kriptovaluták vonatkozásában a technológiát tartja a legnagyobb értéknek. Mert véleménye szerint a blokkláncok gyökeresen át fogják alakítani életünket. Rengeteg olyan információt tudunk meg róla, amit korábban csak félinformációkból lehetett összerakni. Így megtudhatjuk, hogy minden befektetését már kriptovalutában, azon belül is Ethereumban és Bitcoinban tartja.

Balázs

Mindkettő kriptó esetén komoly hosszútávú árfolyamnövekedésre számít, amely növekedést kísérni fognak majd korrekciók. De egy hosszútávon gondolkodó hodler nagyon jól fog járni Balázs szerint. Külön érdekessége a műsornak az is, hogy Balázs most beszélt először arról, hogy Ethereum bányászatba fog kezdeni egy saját bányászgéppel, amit most építenek számára. Nehéz egy cikkbe beletömöríteni mindazt, ami elhangzik a podcastban, de a blokkláncokat vagy kriptovalutákat illetően új dolgokat nem nagyon fogunk megtudni. Inkább Balázs oldaláról ismerhetjük meg azt, hogy milyen a kapcsolata a kriptovalutákkal, mit gondol a szabályozói jövőképről, a fintechről és így tovább. Apropó, szabályozói jövőkép, Balázs és beszélgetőtársai is úgy vélték, hogy a SEC, tehát az amerikai tőzsdefelügyelet álláspontja fogja majd hosszú időre meghatározni a kriptovaluták, a bitcoin vagy az ethereum árfolyamát.

Az interjú:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük