Déja vu? 15 perc alatt elkelt az összes BitTorrent token

Több mint 60 milliárd BitTorrent tokent értékesítettek a Binance Launchpadon keresztül és rég nem látott gyorsasággal kelt el az összes.

Binance Launchpad tokenlistázó kickstarter platformján TRON (TRX) tokenért és a Binance natív tokenjéért (BNB) lehetett BTT tokent vásárolni. A maximális befektethető összegnek kevesebbnek kellett lennie, mint 20 000 USD értékű BNB vagy TRX és a minimális összeg mintegy 3000 (12$) forint volt.

Changpeng Zhao Binance CEO szerint a nyilvános értékesítés jóval korábban is befejeződhetett volna ha nem lett volna egy 10 perces technikai hiba a Binance Launchpad oldalon. A platformon ezelőtt csak két tokenkibocsátás volt, a Bread és GIFTO projekteké és egyértelműen nem volt felkészülve a rohamra.

Elsőre 60 milliárd BitTorrent token (59.4 milliárd, a pontosság kedvéért) soknak tűnhet, de valójában csak a teljes tokenkínálat 6%-a. Egy BTT token értéke 0.00012 USD volt és a projekt 7.2 milliót gyűjtött. Összehasonlításképp a BTT token privát és seed értékesítése, ami 2018. november 1-én zárult a teljes tokenkínálat 11%-át értékesítette és 19.3 millió dollárt gyűjtött.

Nem minden ország állampolgára vehetett részt az ICO-ban, köztük amerikaiak se.

Szintén sokan voltak, akik a technikai hiba miatt lemaradtak a tokenről mivel nem tudtak feljutni a vásárlási oldalra a később kiderült capthcha hiba miatt. Changpeng Zhao Twitter oldalán valóságos palotaforradalom alakult ki emiatt és Justin Sun már bejelentette, akik lemaradtak az értékesítésről, azok lehet hogy egy extra airdropban részesülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük