Déja vu? 15 perc alatt elkelt az összes BitTorrent token

Több mint 60 milliárd BitTorrent tokent értékesítettek a Binance Launchpadon keresztül és rég nem látott gyorsasággal kelt el az összes.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

Binance Launchpad tokenlistázó kickstarter platformján TRON (TRX) tokenért és a Binance natív tokenjéért (BNB) lehetett BTT tokent vásárolni. A maximális befektethető összegnek kevesebbnek kellett lennie, mint 20 000 USD értékű BNB vagy TRX és a minimális összeg mintegy 3000 (12$) forint volt.

Changpeng Zhao Binance CEO szerint a nyilvános értékesítés jóval korábban is befejeződhetett volna ha nem lett volna egy 10 perces technikai hiba a Binance Launchpad oldalon. A platformon ezelőtt csak két tokenkibocsátás volt, a Bread és GIFTO projekteké és egyértelműen nem volt felkészülve a rohamra.

Elsőre 60 milliárd BitTorrent token (59.4 milliárd, a pontosság kedvéért) soknak tűnhet, de valójában csak a teljes tokenkínálat 6%-a. Egy BTT token értéke 0.00012 USD volt és a projekt 7.2 milliót gyűjtött. Összehasonlításképp a BTT token privát és seed értékesítése, ami 2018. november 1-én zárult a teljes tokenkínálat 11%-át értékesítette és 19.3 millió dollárt gyűjtött.

Nem minden ország állampolgára vehetett részt az ICO-ban, köztük amerikaiak se.

Szintén sokan voltak, akik a technikai hiba miatt lemaradtak a tokenről mivel nem tudtak feljutni a vásárlási oldalra a később kiderült capthcha hiba miatt. Changpeng Zhao Twitter oldalán valóságos palotaforradalom alakult ki emiatt és Justin Sun már bejelentette, akik lemaradtak az értékesítésről, azok lehet hogy egy extra airdropban részesülnek.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.