A Bitwage díjat kapott a francia kormánytól a blokklánc alapú bérszámfejtés tevékenységéért

A Bitwage díjat kapott a francia kormánytól egy fintech cégeknek szervezett versenyen.

Blokklánc alapú bérszámfejtésA Bitcoin Bitwage, a Szilícium-völgyben alakult startup 2014 májusában kezdte meg a blokklánc alapú bérszámfejtés tevékenységét. Most a Ticket Tech francia rendezvényen értékelték munkájukat.
A Bitwage távoli munkával, kiszervezéssel és bérszámfejtéssel foglalkozik külföldi dolgozókkal kapcsolatosan. A céget már többször ismerték el az innovatív számlázás, a csapat fizetések, a szabadúszók foglalkoztatása és a távmunka terén elért sikereik miatt. A startup gyűjtőszámlát kínál az Egyesült Államokban, az Eurózónában és az Egyesült Királyságban az ügyfeleiknek, akik a blokkláncon keresztül fizethetik ki az összegeket a bankszámlákra.

A Ticket Techen a Bitwage díjat kapott

A francia Ticket Tech rendezvényt olyan vállalkozóknak találták ki akik Franciaországban szeretnének céget alapítani innovatív ötleteiknek legyenek bárhol is a világon. A program számos neves céggel működik együtt, mint a Bpifrance, Business France és a Marie De Paris. A szervezők között szerepet a francia kormány is, akik a technológia fejlődését szeretnék támogatni. A francia vállalkozókat segítik a nemzetközi terjedésben, és új magas növekedési potenciállal rendelkező cégeket szeretnének vonzani Franciaországba.

Jonathan Chester, a Bitwage elnöke úgy nyilatkozott, hogy a program nyerteseként jogosultak a francia kormány támogatására, ami jelentős bevételt jelent. Ezen kívül pedig Franciaországba utazhatnak egy évre, hogy erősítsék a cég európai működését.

Franciaország különösen érdekes számunkra, mert itt rengeteg kereskedelem van az Afrika északi partjain lévő francia nyelvet beszélő országokkal, mint Algéria, Csád, Marokkó, Nigéria, Szenegál és Kamerun. A Franciaországon kívüli cégeknek a munkások bérét külön bérszámfejtő szolgáltatókkal kell számítaniuk. Mi képesek vagyunk a blokklánc technológia révén az üzleti kifizetéseket hatékonyabbá tenni, így ez a terület egy új piacon nyithat számunkra.[/su_quote]

Ticket Tech pályázati támogatás

A francia Ticket Tech támogatás minden nyertes projektre nézve 57,000 euró, amit a megfelelő kiadásokra lehet felhasználni. A kiadások között szerepelhet a megvalósításhoz szükséges költségek (például tanulmányok), személyi költségek és a projekt partnerek szerződéseivel kapcsolatos költségek is.

A támogatás első részletét, 70%-ot akkor fizetnek ki, ha a megfelelő feltételek teljesültek. Az aláírt szerződés szerint, a Bitwage csatlakozik a 41 vezető francia üzleti inkubátorok egyikéhez, hogy terjessze a működésének elvét.