Ez az 5 kriptovaluta hozzásegíthet a nyugdíjtervezéshez

A befektetési lehetőségek alapos kiértékelése megkönnyíti a nyugdíjtervezést. A stabil növekedést biztosító befektetések a kriptopiacon is jelen vannak, a 2025-ös bikapiacig számos ígéretes projekt kecsegtet hatalmas megtérülési potenciállal. Mivel a bikapiac kezdetén vagyunk, érdemes a lehető legjobb projektekbe, a lehető legjobb belépési szinteken beszállni, ezzel maximalizálva a megtérülést. Cikkünk öt alternatívát mutat be, mely ezt a célt szolgálja.

A BlastUP tokenek akár 10-szeres növekedést is mutathatnak év végéig!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Az Ethereum pozíciója pillanatnyilag a piacon

Az ETH ETH Price ETH Price árfolyama benézett 3000 dollár alá, jelenleg 2920 – 3320 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 2,44%-os emelkedésnek lehettünk szemtanúja, ami ugyan tompítja az elmúlt hónapban tapasztalt 12,50%-os esést, de még nem jelenti a korrekció teljes végét. Az árak visszavonultak a magasabb szintekről, ez pedig jó belépést biztosíthat.

A jövőre nézve az ETH számára a 3500 dolláros ellenállás átlépése kulcsfontosságú lenne, mivel itt tartózkodik a legtöbb medve. Amennyiben a korrekció folytatódik, úgy 2690- és 2280 dollárnál található egy-egy komolyabb támasz, amely biztonsági hálót jelenthet.

Jelenlegi állapotában mindent visz a Solana

A SOL SOL Price SOL Price jelenleg 131 – 161 dollár között ingadozik, kezd kijönni a korrekciós veszteségekből. Az elmúlt héten 1,15%-kal nőtt az árfolyama, egyhavi vesztesége azonban majdnem 25%. Hathavi növekedést tekintve a SOL több, mint 350%-ot emelkedett, jelenleg azonban a 10- és 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt van.

Kulcsfontosságú lenne a SOL számára, hogy megugorja a 173 dolláros ellenállást. Ebben az esetben elkezdődhetne egy minirally 202,90 dollárig. Ellenkező esetben a 114 dolláros támaszt kell figyelni, biztonsági hálót pedig a 84 dollár jelenthet. A technikai indikátorok, mint az RSI és a MACD vegyes képet festenek, érdemes óvatosnak lenni.

A NEAR aktuális trendje

A NEAR Protocol natív tokenje 29%-os emelkedést mutatott az elmúlt héten, mellyel szinte teljesen annulálta a korrekciós időszakot. A NEAR árfolyama jelenleg 5,41 – 6,99 dollár körül ingadozik, hathavi növekedése meghaladta az 500%-ot is.

A NEAR körüli lendület könnyedén felhajthatja az árfolyamot ismét a 7,53 dolláros ellenállásig, ellenkező esetben azonban a 4,37 dolláros támasz kerülhet újra tesztelésre. A 10 napos mozgóátlag csökkenő trendet mutat, a 100 napos mozgóátlag igazodik az árfolyamhoz. Az RSI és a sztochasztikus mutatók szerint jelenleg „túlvásárolt” a projekt.

Vegyes a hangulat a Jupiter körül

A Jupiterrel kapcsolatos piaci hírek némi óvatosságra utalnak, úgy tűnik, hogy a befektetők visszavonultak a projekt mögül. A JUP árfolyama egy adott tartományon belül ingadozik, se lefele, se felfele nincs jelenleg olyan irányú próbálkozás, mely meggyőző lehetne.

A Jupiter rövid történetéhez hozzátartozik a Solana ökoszisztéma háttere, mely stabilitásra és érdeklődésre ad okot, ugyanakkor 3 hónapos történetéből nehéz messzemenő következtetést levonni. A projekt remekül integrálta az okosszerződéseket és a decentralizált applikációkat, ez pedig felfelé nyomhatja az árát a bikapiacon.

Következtetés

A nyugdíjtervezés részeként kockázat nélkül ajánlott az ETH, a SOL, a NEAR vagy a JUP tokenek vásárlása, hiszen ezek a projektek már bizonyítottak. Ugyanakkor rövid távon nem biztos, hogy képesek lehetnek ugyanazt a növekedést nyújtani, mint a korai fázisában lévő BlastUP, mely előértékesítésének köszönhetően immunis a piaci viszontagságokra. A Blast ökoszisztémában betöltött szerepe és az innovatív technológia messzire viheti a következő bikapiacon a BLP árfolyamát.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***