A hozzáértő befektetők választásai viszontagságos időkben

A jelenlegi piaci korrekció közepette a tapasztalt befektetők új projektek felfedezésével és néhány régi, jól bevált lehetőség újbóli felismerésével töltik. A kihívásokkal teli környezet gondolkodásra készteti a kereskedőket, hogy vajon mik is lehetnek a következő hetek legjobb befektetései. Cikkünk azokat a befektetői döntéseket mutatja be, melyekkel a kockázat minimalizálása mellett a hozam maximalizálható.

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

előértékesítés, blastup, befektetés

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Az Ethereum jelenlegi állapotában

Jelenleg 3100 – 3390 dollár között ingadozik az ETH ETH Price ETH Price , mely az elmúlt hónapban közel 10%-os korrekciót mutatott be. Ennek ellenére hathavi felfutása lenyűgöző, árfolyama 74,39%-kal emelkedett a vizsgált időszakban. Úgy tűnik, hogy az eszköz korrekciós fázisban van, ez pedig remek belépési szintnek bizonyulhat.

A jövőre vonatkozóan az ETH-nek fontos lenne minél gyorsabban a 3500 dolláros ellenállás fölé kerekednie, mivel ekkor elérhetővé válna a 3800 dolláros ellenállás is. Amennyiben ez nem történik meg, úgy érdemes lesz a 2944 dolláros támaszra, vagy akár a 2658,57 dolláros támaszra várni, hogy felvegyük újabb pozícióinkat. A 41/100-as RSI semlegesnek mondható, bár rendkívül közel van a „túladott” állapothoz.

Nehéz heteken van túl a Solana

A SOL SOL Price SOL Price árfolyama szinte változatlan, jelenleg 127,29 – 154,39 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 9,50%-ot vesztett az értékéből, az elmúlt hónapban pedig közel 30%-ot. Ha visszatekintünk 2023 év végére, azt láthatjuk, hogy a SOL hathavi értéknövekedése meghaladta a 250%-ot, ezzel az egyik legjobb választásnak bizonyult a nagy kapitalizációjú projektek között. A SOL RSI-je jelenleg 40/100, ami hasonlóan az ETH-hez, semleges.

A jövőbeli várakozásokat illetően a SOL számára a legfontosabb a 170,79 dolláros ellenállás áttörése lenne, ekkor bátran számolhatnának a befektetők a 197 dollár elérésével. Amennyiben visszapattanna az árfolyam, úgy először 116,59 dolláron, majd 89,49 dolláron találhatna menedéket. Ezek a szintek olyan belépési lehetőségek, melyekre óvatosan, de oda lehet már figyelni.

Stabil növekedés előtt a NEAR Protocol

A NEAR az elmúlt időszak egyik leginkább felkapott kriptovalutája lett, az elmúlt hat hónapban árfolyama 405%-kal emelkedett meg. Múlt heti értékvesztése azonban 4,6%, ez a korrekció pedig elmarad a piaci átlagtól a befektetők nagy örömére. Ennek ellenére most mindenki óvatos a NEAR körül és kivárnak.

Amennyiben rendeződik a piaci bizonytalanság, a NEAR elindulhat az első ellenállása felé, mely 8,31 dolláron található. Amennyiben ezt áttöri, célba veheti a 9,61 dolláros ellenállást is. Amennyiben az eladói nyomás azonban megnövekedik, könnyen lehet, hogy újra 5,71 dolláron találjuk a NEAR-t. Biztonsági hálót ebben az esetben a 4,41 dolláros támasz adhat.

Következtetés

A jelenlegi trendfordulás közepette a tapasztalt befektetők igyekeznek kockázat/hozam alapján a lehető legjobb lehetőségekbe fektetni, így az ETH, a SOL és a NEAR is remek választásnak bizonyulhat. Továbbá, a BlastUP előértékesítési kampányának köszönhetően immunis a piacon tomboló volatilitásra. A Blast ökoszisztéma legújabb projektje, mely innovatív technológiájával akár piacvezető projekt is lehet, most rendkívüli lehetőséget kínál a befektetők számára.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***