BlockFi kriptopénz hitelező beszáll a kereskedésbe is: zéró kereskedési díjakkal jön

Díjmentes kereskedelmet ígér a BlockFi kriptohitelezési platform. A BlockFi Trading-en a felhasználók bitcoinnal, etherrel és ERC20 stabilcoin gemini dollárral kereskedhetnek valós időben.

A 2017-ben indult BlockFi elsősorban digitális pénzügyi termékek hitelezésével foglalkozik. A felhasználók letétbe helyezhetik például a bitcoinjaikat amiért cserébe kamatot kapnak. Szintúgy hitelt is felvehetnek amerikai dollárban ha elegendő fedezetet helyeznek el a platformon. A betéteseknek akár 8.6% kamatot is kínál egyes eszközökre, a hitelkamatoknak pedig 4.5% körül van az alja.

Az új kereskedési platformjukkal kriptó – kriptó kereskedés is elérhető lesz BTC, ETH és gemini dollár között a már meglévő betétszámláikról. A vállalat szerint az új funkciók nem csak a befektetők fogják hasznosnak találni hanem azok is, akik még csak most ismerkednek a kriptovaluták világával.

“Eddig a már meglévő kriptovaluta befektetőknek nyújtott termékekre fókuszáltunk, olyanokra, akik készen állnak arra, hogy más eszközökkel is kereskedjenek. A kereskedés elindításával nagy lépést teszünk, hogy az új befektetőket az ökoszisztémába csábítsuk,” írta Zac Prince, a BlockFi CEO-ja.

Közben a vállalat az Egyesült Államokban e-pénz szolgáltatói engedélyt kapott (MSB) a FinCEN pénzügyi bűnözési hatóságtól, és a következő cél, hogy e-pénz utalási licencet is megszerezzék.

Kapcsolódó hírek: Kriptovaluta kölcsön és kamatszámla – íme a BlockFi


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.