Akármekkora BTC, ETH, GUSD összeget el lehet helyezni a BlockFin, kamatozik

  • 21
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A kriptohitelezési platform BlockFi felhasználói már akármekkora BTC, ETH, GUSD letétet elhelyezhetnek a platformon, jár utána a kamat.

Pillanatnyilag bitcoint (BTC), ethereumot (ETH) és gemini dollárt (GUSD) támogat ilyen formában a platform.

Nincs többé minimum letétkövetelmény a BlockFin

BlockFi nem csak a bitcoinnál, de az összes kamatozó kriptójánál eltörölte a minimum letétet a BlockFi Interest Account (BIA) esetében. A kamatdíjak mellett a BlockFi törölte a korai letétlehívás miatt kiszabott bírságokat is. Ez azt jelenti, a felhasználók bármikor, bármeddig benn tarthatnak kriptót a platformon kamatért cserébe.

A lépéssel a BlockFi még egy fokkal közelebb került, hogy kriptobankká váljon, és nem csak a kriptósoknak. A döntésre azért volt szükség, mert ez év március óta óriásit nőtt a felhasználószámuk.

Zac Prince, a BlockFi CEO-ja így kommentálta:

“Örömmel látjuk, hogy a kriptobefektetők növelik a platformi tevékenységüket és gyakrabban használják a vagyonkezelési termékeinket. Feltételeinknek ez a frissítése termékeinket szélesebb körben teszi hozzáférhetővé, ami a kriptoszektor egyik kulcsfontosságú feladata.”

Flori Marquez társalapító a közleményben hozzátette, új piacokon, mint Indiában és Latin-Amerikában szeretnének terjeszkedni.

BlockFi egyik fő küldetése 2019-ben, hogy növelje a felhasználóinak számát. Mellette a termékskáláját is bővíteni tervezi.

Pillanatnyilag a BlockFi éves kamatai a következők (APY) attól függően, hogy hány típusú letétet helyez el a felhasználó. Például 10 BTC elhelyezése esetén az éves kamat 6.2%. 10+ BTC esetén már csak 2.2%. Ethereum esetében 200 ETH esetén 3.3% vagy 0.5% az APY akkor, ha több mint 200 ETH-et helyeznek el. GUSD esetén a kamat 8.6%.

Ha többet szeretnétek megtudni a BlockFi-ról, böngésszétek át az útmutatónkat.

(Forrás: BlockFi)

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.