Blokkláncra viszik a Moto GP és a Star Girl játékokat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Dapper Labs Flowja az Animoca Brands céggel együttműködési megállapodást kötött, amelynek köszönhetően a Moto GP és a Star Girl játékok a Flow blokkláncra fognak kerülni.

Azt érdemes megjegyezni, hogy ezt a blokkláncot kifejezetten decentralizált alkalmazásokra (dApps) tervezték.

A Flow nagyobb sebességet és skálázhatóságot tesz lehetővé az Ethereum blokkláncnál, mivel más konszenzust használ, az úgynevezett SPoCK-ot (Specialized Proofs of Confidential Knowledge).

A SPoCK által kínált sebesség miatt választotta a Flow-t az Animoca Brands csapata, hogy a két legismertebb termékét, a Star Girl-t és a Moto GP-t a blokkláncra vihesse. A Star Girl egy nőknek szóló divattal foglalkozó játék, amely már több mint 1 millió fiókkal és naponta körülbelül 180 000 felhasználóval büszkélkedhet. A Star Girl már 2021 év elején a Flow blokkláncon fog futni, melyet később a Moto GP játék is követ.

Az Animoca Brands társalapítója Yat Siu úgy kommentálta az eseményt:

Ez a partnerség a blokklánc tömeges elfogadását segíti. Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Dapper Labs-szal és a Flow blokklánccal együttműködve blokkláncon indíthatjuk el játékainkat, amellyel az NFT-k tömeges elfogadását tehetjük lehetővé. Alig várjuk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a közösségeket, miközben tovább fejlesztjük partnerségünket.”

A Dapper Labs-tól Mik Naayam hozzátette azt, hogy az NFT-k (Non Fungible Tokens) világából a Flow blokkláncra több új belépő is érkezik.

Az Animoca Brands 2017 óta támogatja az NFT-ket és a decentralizált játékokat. Azonos elképzeléseink vannak a decentralizált játékok tömeges elfogadásának elősegítésével kapcsolatban. Ezzel a partnerséggel egy lépéssel közelebb kerülünk ennek a megvalósításához.”

Végül érdemes azt is megemlíteni, hogy az Animoca Brands a múlt hónapban partnerségre lépett az Atari-val. A megállapodásnak köszönhetően új konzolt dobnak majd piacra, amely pozitívan befolyásolhatja a videojátékok és a blokklánc kapcsolatát.

További cikkeink a témában:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.