Újabb 12 milliót kapott a CryptoKitties mögött álló Dapper Labs

12 millió dolláros befektetési körön van túl a CryptoKitties mögött álló Dapper Labs. A projekt most NBA Top Shot nevű blokkláncalapú gyűjtögetős játékán, valamint Dr. Seuss alkotásainak blokkláncra vitelén dolgozik.

A vállalat tegnap jelentette be, miszerint 12 milliót sikerült összekalapozniuk egy olyan befektetési kör során, amelyben számos jelenlegi NBA-játékos mellett a blokklánc- és kriptoökoszisztéma nagyágyúi is képviseltették magukat.

A blokklánc-technológiának megvan a lehetősége arra, hogy forradalmasítsa a fogyasztói birtoklást az interneten.

– mondta Andre Iguodala, a Miami Heat játékosa, háromszoros NBA-bajnok, techvállalkozó egy nyilatkozatban.

A új befektetők között ott volt többek között a Coinbase Ventures, a Distributed Global, az A.Capital, a Greenfield One, és nagyon sokan mások.

Csak néhány név azok közül, akik korábban és most is támogatták a Dapper Labs csapatát: Samsung NEXT, Andreessen Horowitz, Venrock, Accomplice, stb.

A Dapper Labs korábban 2019 szeptemberében 11 millió dollárt gyűjtött össze befektetések révén.

A régi és új befektetőknek, valamint az NBA-játékosoknak köszönhetően a Dapper Labs megkapta a lehetőséget arra, hogy a CryptoKittiest övező izgatottságot és hájpot minél nagyobb felhasználói élménnyé alakítsa.

Dr. Seuss a blokkláncon

Múlt hónapban a Dapper Labs bejelentette, miszerint együttműködésre lépett a Dr. Seuss Enterprises vállalattal, hogy a német származású amerikai író és karikaturista alkotásai blokkláncra kerülhessenek.

Mindez ugyanazon a Flow-blokkláncon valósul majd meg, amelyet jelenleg is a CryptoKitties, valamint az NBA Top Shot esetében használnak.

A vállalat szintén együttműködik az Ultimate Figthing Championshippel (UFC) egy olyan, szintén blokkláncprojekt megvalósítása érdekében, amely még bemutatásra vár.

A Dapper Labs számára a mostani befektetési kör kitűnően szemlélteti, hogy munkásságukra nagyon sokan felfigyelnek, a professzionális játékosok bevonzásával pedig további gyakorlati haszonra tesznek szert.

Borítókép: Dr. Seuss alkotásai. Forrás: Facebook.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük