Bloomberg elemző: a bitcoin nyerésre áll az elfogadottsági versenyben

Állítja egy Bloomberg Intelligence elemző. Mike McGlone árupiaci elemző azt állítja, hogy a bitcoin fix kínálata (21 million érme összesen) és a növekvő elfogadottság miatt a 2020-as évben szemtanúi lehetünk a legnagyobb kriptovaluta értéknövekedésnek.

“A bitcoin nyerésre áll az elfogadottsági versenyben, különösen mint értékőrző egy olyan környezetben, ami előnyben részesíti a független kvázi-valutákat,” írja McGlone, majd hozzátette “2020-ban a bitcoin kínálata körülbelül 2.5%-kal nő, ami minden idők legalacsonyabb értéke és a nullához tendál.”

Az emelkedő aranyárak szintén a bitcoin malmára hajtják a vizet, véli McGlone. “Az aranyárak emelkedni fognak 2020-ban is, ahogy a bitcoin is.”

Szerinte a bitcoin áringadozása is jóval szelídebb lesz, mint az előző években, az elemző számára a 6000 dolláros támasz és a 10 000 dolláros ellenállás jelenti a legfontosabb árszinteket 2020-ban.

A bitcoin ára ugyanakkor a “2019-es 14 000 dolláros csúcsárfolyama felé fog mozogni, és nem fog 3300 dollár alá esni,” majd hozzátette:

A bitcoin 2020-ban újra felül fog teljesíteni a legtöbb kriptóval szemben, mint egyedi és felértékelődő digitális verziója az aranynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük