Boksz és ICO – Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámoz

A világ – minden értelemben vett – egyik legnagyobb bokszolója is felfedezte a kriptogazdaságban rejlő lehetőségeket. A boksz és ICO jól megfér egymás mellett. Mayweather újabb kriptopénz kibocsátást reklámozott az Instagramon.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

HashFlare

Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámoz

Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámozFloyd Mayweather Jr, aki számos boksz rekordot állított már fel professzionális pályafutása során a közösségi médián keresztül promótál ICO-kat. Már több újonnan kibocsátott kriptopénz mellett tette le a voksát a világhírű bokszoló.

Először július végén posztolt az Instagramra egy képet, amin egy rakás pénz van előtte. A képaláírás szerint Mayweather egy csomó pénzt fog keresni augusztus 26-án. Ez a kijelentése egyáltalán nem számított meglepőnek, mert két nap múlva lesz Conor McGregor elleni küzdelme.

Azonban egy sorral lejjebb azt is kiírta a bokszoló, hogy augusztus 2-án is sokat fog keresni a Stox.com elsődleges kriptopénz kibocsátásán. Akkor sokan találgattak, hogy vajon igaz-e a hír és tényleg beállt a Stox ICO-ja mögé Mayweather.

Tegnap pedig ismét az Instagramon tett közzé egy képet magáról Mayweather, melyben szintén egy közelgő ICO-t reklámoz. Ezúttal a Hubii token kibocsátásra szeretné felhívni a 16.5 milliós rajongói bázisának figyelmét.

Mayweather vs McGregor

Mayweather által ajánlott ICO-k

Mayweather önmagát már Floyd Crypto Mayweathernek hívja, az is lehetséges, hogy már jelentős érdekeltsége van a kriptogazdaságban, tehát nem újkeletű a téma bokszoló számára.

Mayweather ICO promoA Stox ICO során 30 millió dollárnak megfelelő ethereumot sikerült az alapítóknak összehozniuk augusztus elején. A nyílt forráskódú ethereum blokkláncon alapuló platform olyan piacot hoz majd létre, ahol a különböző események kimenetelét lehet majd előre jelezni és ennek megfelelően kereskedni vele. Ez pont beillik a bokszoló világába, hiszen a sport ma már elengedhetetlen velejárója a fogadás is.

A mostani promóciójával Mayweather a Hubii hálózatára szerette volna felhívni a figyelmet. A blokklánc alapú online piactéren pedig majd különböző tartalmakat lehet adni venni tokenekért cserébe. A Hubii plafrom elsődleges kriptopénz kibocsátása ma indult el és szeptember 7-éig tart majd.

Bár meghökkentőnek tűnhet az eset, azonban korán sem egyedi. Évekkel korábban Mike Tyson is támogatta már például egy bitcoin ATM telepítését. 2015-ben Tyson úgy nyilatkozott, hogy büszke, hogy a blokklánc technológia fejlődésének része lehet.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.