Boksz és ICO – Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámoz

A világ – minden értelemben vett – egyik legnagyobb bokszolója is felfedezte a kriptogazdaságban rejlő lehetőségeket. A boksz és ICO jól megfér egymás mellett. Mayweather újabb kriptopénz kibocsátást reklámozott az Instagramon.

Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámoz

Mayweather kriptopénz kibocsátást reklámoz

Floyd Mayweather Jr, aki számos boksz rekordot állított már fel professzionális pályafutása során a közösségi médián keresztül promótál ICO-kat. Már több újonnan kibocsátott kriptopénz mellett tette le a voksát a világhírű bokszoló.

Először július végén posztolt az Instagramra egy képet, amin egy rakás pénz van előtte. A képaláírás szerint Mayweather egy csomó pénzt fog keresni augusztus 26-án. Ez a kijelentése egyáltalán nem számított meglepőnek, mert két nap múlva lesz Conor McGregor elleni küzdelme.

Azonban egy sorral lejjebb azt is kiírta a bokszoló, hogy augusztus 2-án is sokat fog keresni a Stox.com elsődleges kriptopénz kibocsátásán. Akkor sokan találgattak, hogy vajon igaz-e a hír és tényleg beállt a Stox ICO-ja mögé Mayweather.

Tegnap pedig ismét az Instagramon tett közzé egy képet magáról Mayweather, melyben szintén egy közelgő ICO-t reklámoz. Ezúttal a Hubii token kibocsátásra szeretné felhívni a 16.5 milliós rajongói bázisának figyelmét.

Mayweather vs McGregor

Mayweather által ajánlott ICO-k

Mayweather önmagát már Floyd Crypto Mayweathernek hívja, az is lehetséges, hogy már jelentős érdekeltsége van a kriptogazdaságban, tehát nem újkeletű a téma bokszoló számára.

Mayweather ICO promo

A Stox ICO során 30 millió dollárnak megfelelő ethereumot sikerült az alapítóknak összehozniuk augusztus elején. A nyílt forráskódú ethereum blokkláncon alapuló platform olyan piacot hoz majd létre, ahol a különböző események kimenetelét lehet majd előre jelezni és ennek megfelelően kereskedni vele. Ez pont beillik a bokszoló világába, hiszen a sport ma már elengedhetetlen velejárója a fogadás is.

A mostani promóciójával Mayweather a Hubii hálózatára szerette volna felhívni a figyelmet. A blokklánc alapú online piactéren pedig majd különböző tartalmakat lehet adni venni tokenekért cserébe. A Hubii platform elsődleges kriptopénz kibocsátása ma indult el és szeptember 7-éig tart majd.

Bár meghökkentőnek tűnhet az eset, azonban korán sem egyedi. Évekkel korábban Mike Tyson is támogatta már például egy bitcoin ATM telepítését. 2015-ben Tyson úgy nyilatkozott, hogy büszke, hogy a blokklánc technológia fejlődésének része lehet.