PAquarium ICO – a héten még részt vehetsz a világ legnagyobb akváriumának létrehozásában

Megállíthatatlanul terjednek az elsődleges kriptopénz kibocsátások a piacon. Napról napra jelenik meg egy új kriptopénz vagy startup, mely ICO segítségével szeretne finanszírozáshoz jutni. A technológiai fejlesztések mellett azonban egy új kriptopénz akár jobbá is teheti a világot. A PAquarium ICO július 22-én ér véget. 

PAquarium logo

PAquarium ICO – a világ legnagyobb akváriumának létrehozására

Az egyik legérdekesebb projekt az utóbbi időben a PAquarium ICO finanszírozása, amely július 16 és 22 között zajlik. Az adomány alapú közösségi finanszírozású projekt ambiciózus célja a világ legnagyobb akváriumának létrehozása.

PAquarium AlaszkábanA fejlesztési terv mögött egy egyszerű és ártatlan történet áll: a planktonoknak ugyanis nincs otthonuk. Az új akvárium biztonságos életteret jelent majd az élőlényeknek, miközben részben hozzáférhető lesz a nyilvánosság számára is. A látogatók egy földbe vájt résen keresztül bepillantást nyerhetnek a plaktonok varázslatos világába anélkül, hogy megzavarnák a mindennapjaikat. A lelkes tervek technológiai megvalósíthatóságáról nem sok szó esik, mindenestre a látványtervek alapján jól fog kinézni.

A PAquarium projekt finanszírozási terve szerint amennyiben az adományozók 3 dollárt fizetnek havonta 3 évig, el fog tudni készülni a világ legnagyobb akváriuma. Minden adományozó a felajánlott összegért cserébe életreszóló belépő jegyet kap a PAquarium akváriumába, melynek révén akárhányszor meglátogathatják az élőlényeket. Az akvárium helyszínét közösen dönthetik majd el a token tulajdonosok. Ezen felül pedig minden adományozó neve rákerül az akvárium falálra is. Amennyiben az építkezés nem kezdődne meg 2020 februájáig a csapat felajánlotta az összegyűjtött összeget jótékonysági célokra.

CEX.IO Bitcoin Exchange

ICO a planktonokért

A világ legnagyobb akváriuma épülAz építkezés finanszírozását ICO – elsődleges kriptopénz kibocsátás – segítségével szeretnék megoldani, melyhez támogatókat keresnek a világ minden pontjáról. Több fajta befektetési lehetőséget is ajánlanak az érdeklődöknek. Az ICO július 22-én ér véget, holnapig pedig még 25%-os kedvezménnyel vásárolhatók tokenek.

Eddig 119 bitcoin gyűlt össze a jó ügy érdekében, mely mai árfolyamon 281 ezer dollárnak, közel 75 millió forintnak felel meg.

Dübörögnek az ICO-k

Akvárium a folyóbólMostanában folyton attól hangos a kriptoközösség, hogy újabbnál újabb rekordok dölnek meg a startupok finanszírozásában az ICO segítségével. A Brave böngésző, mely a reklámbevételek újraelosztását gondolta át 150 millió dollárnak megfelelő bitcoint gyűjtött össze. A Tezos önmagát módosító blokklánc platformja pedig a múlt héten állította be az újabb ICO rekordot, a maga 230 millió dollárnyi összegyűjtött bitcoinjával. Van aki blokklánc alapú egészségügy berendezésre kér forrást, más pedig akvárium építésre. Vajon melyik projekt lesz a következő, amelyik felkerül a dobogóra?

Figyelem! A bejegyzés nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy ajánlattételnek. A befektetés az elsődleges kriptopénz kibocsátásba kockázattal jár, egyéni mérlegelés szükséges minden projekt értékeléséhez. A projektre csak egyéni megfontolásra tessék pénzt küldeni… és hogy jobbá tegyük a planktonok életkörülményeit. ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük