A Booking.com szállásfoglaló óriás is nyit a kriptovaluták felé

A Travala, egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákkal fizethessenek a szállodai tartózkodásért. Mostantól a cég ügyfelei már bármilyen Booking.com-on megtalálható szállást is lefoglalhatnak kriptovalutáik segítségével.

A Travala egy november 25-én kiadott sajtóközleményben azt írja, hogy integrálta a Booking szállásfoglaló óriás kínálatát a vállalat platformjával. Ezzel az új szolgáltatással a felhasználók számára elérhető válik egy teljesen új foglalási opció, azaz, 90 000 különböző célállomás szállodai lesznek foglalhatóak kriptovaluták használatával.

A hotelért fizess kriptóval

A Travala ügyfelei a cég saját AVA tokenjével és 20 különböző kriptovalutával egyenlíthetik ki a számlát. A következő kriptoeszközöket fogadják el: bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Stellar (XLM), Cardano ( ADA), Binance Chain (BNB), Monero (XMR), Tron (TRX), XRP és Dai (DAI). Matt Luczynski, a cég vezérigazgatója így kommentálta a két vállalat között létrejött együttműködést:

“Ez a partneri kapcsolat a felhasználók számára lehetővé teszi a Booking.com szálláslehetőségeihez, valamint számos más vezető utazási szolgáltató ajánlatához való hozzáférését. Fantasztikus lehetőség ez a cég saját tokenje, az AVA számára, és egy újabb hatalmas lépés a kriptovaluták tömeges elfogadása felé.”

November 25-én a Travala azt is bejelentette, hogy AVA tokenét már a Binance decentralizált tőzsdén jegyzik, és a platformon jelenleg a Binance Coin-nal szemben kereskednek vele.

A kriptó meghódította már a turizmust is

Már több különböző utazási és turisztikai cég nyitott a kriptovaluták felé világszerte és támogatja a kriptóval való fizetési lehetőségeket. A hónap elején arról írtunk, hogy a brit Alternative Airlines utazási társaság, a Utrust kriptovaluta szolgáltatóval kötött partnerségi megállapodást. Ennek köszönhetően a vállalat ügyfelei már gyorsan és egyszerűen foglalhatnak repülőjegyet kriptovalutákkal. Az új fizetési lehetőség segítségével már 650 légitársaság járataira lehet repülőjegyet vásárolni.

Nyár elején a skandináv Norwegian Air légitársaság társalapítója Bjørn Kjos jelentette be, hogy elindítja saját kriptotőzsdéjét Norwegian Block Exchange (NBX) néven, amely később a légitársaság számára is megkönnyíti majd a kriptovalutával történő fizetések elfogadását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük