Brutális érdeklődés a Coinbase NFT piactere iránt, nem bírta az oldal

Annyi ember próbált jelentkezni a Coinbase új NFT platformjának várólistájára, hogy a magas látogatottság miatt leállt az oldal.

“Rengeteg regisztrációt kapunk – hálásak vagyunk minden érdeklődésért” – írta a Coinbase termékfelelőse a Twitteren. “Őrült terheléseket látunk a szervereinken, és csapatunk keményen dolgozik a megoldáson. Látogasson vissza később!”

A publikáció idején 1 296 010 e-mail tulajdonos vár arra, hogy csatlakozzon a Coinbase közelgő NFT piacteréhez, amelyet 2021 végén terveznek elindítani. Jelenleg csak a 18 évnél idősebb Egyesült Államokban élő felhasználók csatlakozhatnak a várólistához, de a közeljövőben bővíteni tervezik az elérhető országok listáját.

Kapcsolódó: Mi az a „félig helyettesíthető” token (SFT)?

A Coinbase NFT platformja lehetővé teszi a felhasználók számára NFT-k árverésre bocsátását, megjelentetését és kereskedését. Ezenkívül egy nem-letétkezelő tárcát is tartalmaz, tehát nem lesz szükség személyazonosításra (KYC), amely alapesetben elvárás a váltó trader és befektető ügyfelei számára.

A Coinbase a második tőzsde a héten, amely NFT platformot jelentett be. Az FTX.US hétfőn indította el a Solana blokklánc alapú NFT piacterét.

A Coinbase új NFT platformjára itt tudtok feliratkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük