A BTCC bányásztársaság 17 millió dollárért adja el az üzletrészét

A BTCC bányásztársaság, mely a BTCC kriptopénz kereskedési platform mögött is áll, 49%-ot tulajdonrészét értékesíti 17 millió dollárért.

A BTCC bányásztársaság felét megveszik

A hongkongi tőzsdén megjelent bejelentés szerint szándék nyilatkozatot írt alá BTCC bányásztársaság egy lehetséges vevőjével, a Value Convergence Holding Limited vállalattal. A potenciális vásárló, mely egy hongkongi pénzügyi szolgáltató cég, 17 millió dollárért juthat hozzá a BTCC 49%-os tulajdonrészéhez. Egyelőre még nem egyeztek meg a felek, a tárgyalások még most is zajlanak.

A Value Convergence egy a hongkongi tőzsdére bevezetett értékpapír kereskedő és eszközkezelő vállalat. A BTCC részleges felvásárlását egy leányvállalatukon keresztül valósítják meg. A befektetés célja, hogy a pénzügy technológiai iparágba is szélesebb körű befolyással bírjanak majd a jövőben.

A BTCC – vagy korábbi nevén BTC China nemzetközi piacokon folytatta az utóbbi hónapokban a működését, mióta szeptemberben a kínai hatóságok lépése miatt be kellett zárnia az országban működő üzletágát. Jelenleg a kriptopénz kereskedés mellett, saját tárcát működtetnek és valamint 1.1%-os részesedésük van a világ bitcoin bányászatából a bányásztársaságuk révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük