Jövő héten indul az első Budapest Blokklánc Közösségi Hét

Érdekes programsorozat várja a blokklánc technológia és a kriptovaluták iránt érdeklődőket Budapesten. Érkezik a Budapesti Blokklánc Közösségi Hét.

2024. március 18-24. között kerül megrendezésre a Budapesti Blokklánc Közösségi Hét, melynek keretében a blokklánc közösségek különféle eseményeket és találkozókat szerveznek a fővárosban, lehetőséget teremtve a különböző technológiák felfedezésére. A hét napos rendezvénysorozat szervezői hisznek a technológia erejében és egy olyan találkahelyet kívánnak az érdeklődőket számára biztosítani, ahol nemcsak a szakemberek oszthatják meg tapasztalataikat, hanem a kriptovalutákkal és a blokklánc technológiával még csak ismerkedők is új tudásra tehetnek szert, ezzel is erősítve a hazai kriptós közösséget.

A Budapest Blokklánc Közösségi Hét egy decentralizált alapú, non-profit rendezvény, ahol a magyar közösség apraja-nagyja összegyűlhet és kivesézheti a kriptoszféra legfrissebb fejleményeit.

A március 18. és 24. közötti előadások, workshopok egymástól függetlenül kerülnek megszervezésre különböző budapesti helyszíneken, mint például az Óbudai Egyetemen vagy a BME-n. A rendezvényen résztvevők közelebbről megismerkedhetnek a Bitcoin, Ethereum és Polkadot technológiájával (egy-egy napot szentelnek ezeknek a szervezők) emellett pedig hasznos információkat szerezhetnek a jelenlegi adózási szabályokról is.

A rendezvény részletes programja és jelentkezési információk az alábbi weboldalon érhetőek el.

A részvétel az esetek többségeben ingyenes és bárki számára elérhető, azonban a férőhelyek száma korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni a programokra.

További érdekes cikkeink: