A bukaresti blokklánc konferencia a karnyújtásnyira hoz 40 technológiai szakembert

A bukaresti blokklánc konferencia jövő héten kedden és szerdán február 21-22-én kerül megrendezésre.

A d10e rendezvényt hatodik alkalommal szervezik meg, idén az esemény házigazdája Románia. A 2014-ben indult rendezvénysorozatot a Bitcoin Foundation elnöke, Brock Pierce kezdeményezte. A blokklánc konferencia a decentralizált technológiára fókuszál és közel 40 előadó lép majd fel a Bukaresti helyszínen.

A bukaresti blokklánc konferencia tematikája

A konferencián a blokklánc technológia, az alternatív technológiai alkalmazások és a a megosztás gazdasága lesz a témakör.

“A decentralizáció megállíthatatlan következménye a technológiai fejlődésnek, amit a lelkes és kreatív csapatok segítenek elő a világon mindenfelé.”

Nyilatkozta David Orban, a magyar származású bitcoin szakértő, aki a Network Society Ventures képviseletében lesz előadó a konferencián. A kockázati tőkealap megosztó technológiai vállalatokba fektet be, mert úgy látják a jövő előrehozásához fel kell forgatni az iparágakat.40 technológia szakértő jelenik meg a rendezvényen

Gary Whitehill jövőkutató, az Entrepreneur Week globális hálózatának tulajdonosa, szintén megjelenik majd a rendezvényen. Cége feltörekvő vállalkozásoknak nyújt segítséget, melynek révén már több, mint 35 000 vállalkozó változtathatta sikerré az ötletét.

Mike Costache vállalkozó, író és befektetési bankár a tavaly amszterdami d10e rendezvény után csatlakozott az előadók csapatához. A romániai gyökerekkel rendelkező filantróp üzletember 20 éve aktív a technológiai szektorban.

Az eseményen megjelenik Vit Jedlicka is, Liberland kigondolója, akiről mi is írtunk már korábban.

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

Miért éppen Románia?

Bár valószínűleg Romániáról nem mindenkinek a startupok és a technológia fejlesztés jut eszébe, azonban valójában egy virágzó feltörekvő vállalkozói réteg van kialakulóban. A közösség egyre nyitottabb a decentralizáció irányába az élet számos területén.

Bukaresti blokklánc konferencia a SharatonbanA d10e bukaresti blokklánc konferencia tematikájában nem csak a bitcoinról lesz szó. Sok előadást lehet majd hallgatni a többi blokklánc, mint például az ethereum témakörében is, de eszmecserét fognak folytatni a P2P gazdaságról is. Szó lesz még az együttműködés új formájáról, a DAO-ról – decentralizált autonóm szervezetekről. A konferencia összehozza majd a kulturális és technológiai szakértőket akiket a decentralizált ökoszisztéma ötletei érdekelnek. Beszélgetések, vitakörök várhatóak és feltehetően új szövetségek alakulhatnak mi majd az eseményen.

A bukaresti blokklánc konferencia házigazdája a Sheraton Hotel lesz.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.