Bulizik a Bitcoin, a bálnák ezt a 3 top altcoint ajánlják

Egyre jobban terjeszkedik 3 vadonatúj altcoin, a Green Bitcoin (fenntartható staking), a Bitcoin Minetrix (stake to earn Bitcoin) és az eTukTuk (MI vezérelte elektromos tuktukok). Az előértékesítéseik hatalmas sikere részben a Bitcoin rallijának és a Bitcoin bálnák magas hozamgyűjtésének köszönhető.

Mivel a Bitcoin (BTC) jelenleg történetének legjobb napjait éli, a piaci elfogadottság a tetőfokára hágott, és kifejezetten fellendült az iparági szakértők, és az intézmények érdeklődése is a kriptók iránt.

coinmarketcap bitcoin
Forrás: Coinmarketcap

A MicroStrategy alapítója, Michael Saylor, akinek kifejezetten bikás álláspontja van a Bitcoin érmével kapcsolatban, a Bitcoin Atlantis konferencián “aranylázként” emlegette a Bitcoin mostani emelkedését, és szerinte ez az állapot akár 2034-ig is elhúzódhat.

Saylor megjegyzései azért kaptak különleges felhangot, mert épp a Bitcoin értékének emelkedése közepette hangzottak el. A vezető kriptopénz piaci kapitalizációja jelenleg, hétfő délelőtt meghaladja az 1,41 trillió dollárt, tehát igenis óriási szerepet tölt be a globális pénzügyi környezetben.

Mivel a Bitcoin ennyire arat, a befektetők (köztük a bálnák is) felfigyelnek a potenciálisan szintén óriási hozamot ígérő altcoinokra. Ezek az altcoinok, köztük a Green Bitcoin (GBTC), az eTukTuk (TUK) és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) okosan megragadják a kriptopénzpiac mostani szuper lendületét, és meglovagolják a valószínűleg 2024 áprilisában bekövetkező Bitcoin-felezés keltette hullámokat is.

Green Bitcoin: Fenntartható alternatíva

Green Bitcoin (GBTC) egy olyan kiemelt hasznossággal bíró projekt, mely nagy szerepet szán a fenntarthatóságra és a közösség bevonására.

A népszerű kripto influencerek, köztük az olyan YouTuberek, mint például Jacob Crypto Bury, Decrypt Crypto és Crypto Boy dicsérik a Green Bitcoin környezetbarát lekötési modelljét, valamint az Ethereum alapú Proof of Stake (PoS) konszenzus mechanizmusát, mellyel a fejlesztők jelentősen csökkentik az energiafogyasztást.

greenbitcoin-fooldal

A hagyományos Bitcoin-bányászat hatalmas mennyiségű energiát használ fel, ám ezzel szemben a Green Bitcoin PoS-hálózata csak 35Wh energiát fogyaszt, mellyel lekörözi más hálózatok, például a BTC, a BTC Cash és a BTC SV energiafelhasználását is.

A GBTC token le is köthető, és akár 100%-os bónuszt is kaphatsz.

A jelenlegi APY 141%-os, tehát a Green Bitcoin láthatóan nagy növekedési esélyt kínál a kriptopiacon jövedelmező lekötést kereső befektetők számára.

A Green Bitcoin platform fókuszában a Gamified Green Staking áll, mely egy olyan koncepció, amely összeköti a passzív jövedelemtermelést és a közösségi elkötelezettséget. A csatlakozók stakelhetik a GBTC érméiket és megjósolhatják a BTC árfolyamának alakulását, hogy jutalmakat kapjanak, és ezzel képesek ösztönözni az aktív részvételt valamint a zöldebb jövőbe való hosszú távú beruházást.

Irány a Green Bitcoin oldala

A Bitcoin Minetrix lehet a soron következő 10x-es kriptó

A mostani Bitcoin őrületben a Bitcoin Minetrix is egy meggyőző lehetőség a nagy hozamok után kutató befektetők számára.

A Bitcoin Minetrix-et főként az újító Stake-to-Mine mechanizmusa teszi lenyűgözővé, mely passzív Bitcoin jutalmakkal látja el a szerencsés befektetőket. Az, aki leköti a BTCMTX érméket, Bitcoin-bányászati kreditekhez jut. Ezek tulajdonképpen nem átruházható ERC-20 tokenek, melyek ingyenes Bitcoinra válthatók.

bitcoinminetrix fooldal marc

Ez az egyedi funkció megtöbbszörözi a részvételt, és kifejezetten nagy motivációt jelent a BTCMTX tokenek hosszan való tartásához.

A Bitcoin Minetrix már áthaladt a 12,1 millió dolláros gyűjtésen, és haladó szellemiségű Stake-to-Mine mechanizmusa segédletével passzív Bitcoin jutalmakat is kínál a befektetői részére.

A projekt jelenlegi 57%-os APY-t kínál, de érdemes követni a 30 000 dolláros airdropját is, mely már most nagy népszerűségnek örvend.

Az elemzők ráadásul szájról-szájra viszik a hírét, és a többségük szerint a BTCMTX tokennek a tőzsdéken való bevezetését követően akár 10-szeres növekedésben is része lehet. Ezt a fényes jövőt jósolja az érme számára a több, mint 31 ezer feliratkozóval bíró kripto YouTuber, Jacob Bury is.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

eTukTuk: A blockchain és az MI párosításával újítja meg a közlekedést

Az eTukTuk (TUK), egy MI alapú blokklánc projekt, mely a mesterséges intelligenciával mozdítja előre a közlekedési ágazat innovációját, és közben égetően fontos környezeti és társadalmi kihívásokat is kezel.

A fenntarthatóságra és a pénzügyi integrációra fókuszáló eTukTuk törekvése az, hogy főként Afrikában és Ázsiában megújítsa a 3 kerekű motoros TukTuk iparágat, és a hagyományos TukTukoknál a zöldebb, elektromos járművek alternatíváját kínálja.

etuktuk fooldala marc

Az eTukTuk hatékony gyártási folyamata öt év alatt közel 200 helyileg beszerzett alkatrészt használt fel. Ez a stratégia költségcsökkentő hatású, és a járművezetők hozzáférhetőségét is növeli. A kedvező árú, és környezetbarát eTukTuk járművek LFP-akkumulátorokat és mesterséges intelligenciával működő irányítórendszereket alkalmaznak.

Az eTukTuk-nak szüksége van területi partnerekre is ahhoz, hogy kezelje a töltőinfrastruktúrát és a fizetési rendszereket. A Power Stakerek pedig biztosítják a fizetési hálózatot, és ezzel a közösség által vezérelt fenntarthatóságot is támogatják.

Az eTukTuk ökoszisztéma fő eleme a mesterséges intelligencia integráció. Az eTukTuk Driver App MI-t alkalmaz ahhoz, hogy optimalizálja az útvonalakat, és a lehető legjobban csökkentse az akkumulátorhasználatot. Az MI ráadásul fontos döntéseket is hoz olyan stratégiai kérdésekben, mint például a töltőállomások optimális elhelyezése a lehető legjobb lefedettség érdekében. A döntés során segítik az olyan partnerektől származó adatok, mint amilyen a PickMe.

Vásárolj TUK natív érmét BNB, USDT vagy bankkártya használatával!

Megnézem az eTukTuk oldalát

Amint azt cikkünk bevezetőjében is említettük, a Bitcoin bálnák felkapták ezt a három altcoint, tehát még a Bitcoin felezési esemény előtt van lehetősége a befektetőknek arra, hogy tőkét kovácsoljanak a kriptopénzpiac bikás lendületből.

A fenntarthatóságra, az innovációra és a közösségi elkötelezettségre fókuszáló Green BitcoinBitcoin Minetrix és eTukTuk nyerő helyzetben vannak, és a következő hónapokban, illetve években kiemelt hatást gyakorolhatnak a kriptopiacra.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**