A Cosmos (ATOM) és a Polkadot (DOT) kereskedők is a Fezoo-t (FEZ) választják

A Cosmos (ATOM) és a Polkadot (DOT) kereskedők új projektet keresnek befektetési portfóliójukba. Egy hozzáértő tőzsdei vezető egy új előértékesítésről áradozott, amely az előrejelzések szerint akár 3 000%-os nyereséget is hozhat a befektetőknek.

Ez az új projekt lenne a Fezoo (FEZ), egy olyan DEX platform, amely átveheti az uralmat a DeFi piacon. Úttörő előértékesítése és funkciói világszerte felkeltik a befektetők figyelmét. Olvass tovább, hogy megtudd mi olyan nagyszerű a Fezoo-ban (FEZ), és miért növekszik ilyen gyorsan.

A Cosmos (ATOM) iránti befektetői lelkesedés csökkenni látszik

A kriptopiac 2024 eleje óta jelentős növekedésnek indult. Ezt a növekedést nagyrészt az az esemény hajtotta, amikor a Bitcoin (BTC) ETF-eket jóváhagyták az Egyesült Államokban. Azonban a Cosmos (ATOM), az egyik legnagyobb kriptoplatform, amelyet a blokkláncipar kihívást jelentő problémáinak megoldására hoztak létre, sajnos alulteljesített a DeFi piacon.

A projekt lenyűgöző hasznossága ellenére növekedés szempontjából nem tudhat magáénak különösebb sikereket. A Cosmos (ATOM) jelenlegi árfolyama 12,27 dollár, ami 2,15%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Ez azt jelenti, hogy a Cosmos (ATOM) befektetők nem láttak ugyanolyan mértékű nyereséget, mint más altcoinok tulajdonosai. Ennek eredményeképpen néhány Cosmos (ATOM) befektető más lehetőségeket fontolgat, hogy behozza az elmaradt nyereséget.

Miért veszít befektetőket a Polkadot (DOT)?

A közelmúlt piaci feltételei megemelték a különböző kriptovaluták, köztük a Polkadot (DOT) értékét. A Polkadot hálózatán az árfolyam-emelkedés mellett kedvező ökoszisztéma-fejlesztések is végbementek. Ez a növekedés összhangban van a Polkadot (DOT) hálózatának erőteljes fejlesztési történelmével. A pozitív fejlemények ellenére azonban a Polkadot (DOT) iránti hangulat továbbra is negatív. Ezért a befektetők a Fezoo (FEZ) felé keresik a nyereséget.

A Fezoo (FEZ) átalakítja a DEX-ipart

A Fezoo (FEZ) egy új DeFi platform, amely a kriptopénz-felhasználókat igyekszik egyesíteni világszerte. A platform felhasználói teljes ellenőrzést élveznek eszközeik felett, és alacsonyabb kereskedési díjakat az olyan központosított tőzsdékhez képest, mint a Binance és a Kucoin. A Fezoo (FEZ) továbbá felhatalmazza a token tulajdonosokat, hogy szavazási mechanizmusokon keresztül befolyásolják a platform változásait.

A Fezoo (FEZ) felhasználói egy egyedülálló bevételmegosztási rendszert használhatnak, ahol az előértékesítési befektetők együttesen kapják a platformdíjak 50%-át. Emellett a vásárlásokat és a kiutalási tranzakciókat gyorsan feldolgozza a platform.

Ahhoz, hogy a felhasználók hozzáférjenek a platform előnyeihez, egy fiókot kell regisztrálniuk a hivatalos weboldalon az e-mail címük és a preferált felhasználónevük használatával. A regisztrációt követően a felhasználók kereskedési tevékenységet folytathatnak a platformon elérhető számos kriptopénzpár közül választva.

A Fezoo (FEZ) jelenleg is megvásárolható a folyamatban lévő, hat szakaszra osztott előértékesítésen keresztül. Az előértékesítés első szakaszában a FEZ tokeneket darabonként 0,013 dolláros elérhető áron kínálják. A Cosmos (ATOM) és Polkadot (DOT) kereskedések a Fezoo (FEZ) felé rallyznak, mivel egy ismert tőzsdei vezető 3 000%-os előértékesítési növekedést prognosztizált.

Tudj meg többet a Fezoo (FEZ) előértékesítésről, látogass el a weboldalra itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***