Csillagászati profit AI-val? Az LPX-szel lehetséges!

Visszatért a volatilitás a kriptoszektorba, aminek hála ismét lehetőség nyílik fantasztikus bevételhez jutni egy-egy projekttel. A legjobb lehetőségeket viszont nem mindig könnyű felismerni, azonban a Launchpad XYZ segítségével mindig értesülhetsz a legmagasabb hozamokat ígérő kereskedésekről.

A múltban ugyanis már többször is láthattunk arra példát, hogy a Launchpad XYZ által közölt szignálokkal közel 3000 százalékos profitot lehetett elérni.

Köszönhetően innovatív felépítésének, a Web3 platform használatával minimális kiadással válnak elérhetővé kereskedési szignálok.

Ezeket a csapat már a listázás előtt, teljesen ingyen elérhetővé tette Telegramon és Discordon keresztül, így bárki bármilyen kiadás nélkül is tesztelhette, a fejlesztők nem zsákbamacskát árulnak.

Az egyedi akciónak hamar híre is ment a szektorban, aminek hála kereskedők tömegei jelentek meg a projekt körül. Ennek közvetlen eredményeként az előértékesítés üteme is felgyorsult, hiszen mostanra már több mint 2.5 millió dollár gyűlt össze az ERC-20 LPX eladásával.

Mivel már csak egy hét áll a rendelkezésre az alacsony áron elérhető LPX megvásárlására, ezért érdemes minél hamarabb cselekedni.

 

Az LPX altcoinok ára 0.0445 dollár, és a vásárlást USDT, ETH és BNB mellett akár bankkártyával is el tudod végezni.

Az eddig elért sikerekben jelenetős szerep jutott a Launchpad XYZ különleges NFT rendszerének.

Összesen 5 különböző szintű NFT-t lehet megszerezni attól függően, hogy mekkora értékben vásárolsz. Az eltérő szinteknél nem kizárólag értékes NFT-ket lehet kapni, hanem egyúttal különböző előnyökben is részesülhetünk.

Csatlakozz az ingyenes szignálcsoporthoz!

Általánosságban elmondható, hogy egy előértékesítés hihetetlenül rizikós befektetés. A legtöbb gyűjtés során semmilyen garanciát nem kapunk arra, hogy a készítők valóban azt fogják nyújtani, amit előzetesen megveszünk.

Azonba a szomorú gyakorlatban a Launchpad XYZ csapata teljes mértékben képes rácáfolni.

Köszönhetően az ingyenesen elérhető szignáloknak, te magad is meggyőződhetsz minderről.

Amint a képernyőfotón látható, a szerver “VANI” nevű felhasználója nem győzi hangsúlyozni, mennyire elégedett a megosztott tippekkel.

launchpad-xyz-discord-praise

Ahogy fogalmaz, soha életében nem látott még ekkora hozamokat ennyire rövid idő alatt. Május óta tagja a csoportnak, és azóta folyamatosan képes kiugró bevételeket elérni.

Szintén lehetőség van csatlakozni az “alpha call” csoporthoz Telegramon. Itt bepillantást nyerhetsz abból, hogy mire számíthatnak hamarosan azok, akik rendelkeznek valamelyik korábban említett NFT-vel.

Jó azonban ha tudod, hogy a csoport a listázást követően már nem lesz ingyenesen elérhető.

Így képes a Launchpad XYZ kenterbe verni a konkurenciát

Bár a bitcoin a vártakkal szemben jelenleg nem teljesít jól, ennek ellenére számos kiugró lehetőséget lehet látni a szektorban. Ahogy a szignálcsoportban látható, mostanáig olyan befektetési lehetőségeket lehetett fülön csípni amilyen az OP, MATIC vagy éppen az AAVE.

A kínálkozó lehetőségek mindegyikét ráadásul ideális időpontban jelezte a Launchpad XYZ, hiszen röviddel a szignál megjelenése után már profitálni lehetett.

Ami még ennél is jobb, hogy a szignálok számos információt tartalmaznak. Ennek hála pedig nem csak vaktában vásárolsz, hanem pontosan tudni is fogod, mi miért történik.

launchpad-xyz-signal-profit

Továbbá a szektorról átfogó összefoglalót is olvashatsz majd, így minden fontos eseménnyel kapcsolatban képben leszel.

Például január 15-én, hétfőn a kereskedők azt olvashatták, hogy egy időre érdemes lehet elbúcsúzni a magasabb értékű BTC-től. A csapat szakértői szerint várhatóan egészen 35,000 dollárig eshet vissza a bitcoin árfolyama.

Továbbá a jelek szerint 3000 dollárig még képes lehet erősödni az ETH, azonban ezt követően éles zuhanásra lehet készülni.

Ez viszont még mindig nem minden amit a Launchpad XYZ kínál. Az oktatás és szignálok mellett a platform ugyanis egyike lehet a legjobb Web3 projekteket összegző felületnek is.

Készíts profi elemzéseket AI-val

A Launchpad XYZ készítői biztosra mennek, ezért több olyan eszközt is megalkottak, melyekkel külön-külön is elképesztő sikereket lehetne elérni. Ilyen például a Launchpad Quotient, egy 400 adatpontot tartalmazó besorolási rendszer.

Használatával azonnal látni lehet, melyek azok a kezdeményezések a kriptoszektorban, amelyekbe valóban érdemes lehet befektetni.

Launchpad XYZ lpq

A górcső alá vett szempontok között nem kizárólag technikai adatok találhatók meg. Az AI figyelembe fogja venni a projekt közösségi felületeit, a megjelent írásokat és a fejlesztőket egyaránt.

Mindezeket súlyozva kiértékeli az AI, majd az összesített eredmény alapján eldöntheted, miben érdemes befektetni.

Mivel a kriptoszektor elképesztő ütemben változik, és sokszor egy poszt X-en elég egy token sikeréhez, ezért a gyors elemzések nélkülözhetetlenek.

A Launchpad Quotientnek hála ezért mindig egy lépéssel mások előtt járhatsz majd.

A youtuberek imádják a Launchpad XYZ-t

Érthető módon a felsoroltak tükrében nem meglepő, hogy számos támogatója akad a Launchpad XYZ-nek, beleértve népszerű elemzőket is.

Ilyen például Michael Wrubel és Crypto Gains, akik úgy látják az LPX segítségével rövid és hosszú távon is kimagasló hozamokat lehet elérni.

Mindkét elemző úgy vélekedik, a felhasználási módjának illetve alacsony árának hála már a kezdetekben átütő sikereket érhet el a projekt.

Ez már csak azért is tűnik lehetségesnek, mivel a fejlesztők kifejezetten ambíciózus terveket dédelgetnek a Launchpad XYZ jövőjét illetően.

Idővel elérhetők lesznek a legjobb Web3 projektek is, ráadásul a csatlakozáshoz mindössze a natív LPX tokenekre lesz szükséged. Sőt, válogathatsz majd a legjobb metaverzum világok közül, és akár a csapat saját készítésű kriptotárcáját is használhatod.

Mivel már csak napok vannak hátra a gyűjtésből, ezért érdemes minél előbb lecsapnod, a még alacsony áron elérhető kriptókra. Amennyiben így teszel még fix áron biztosíthatod a helyed az első befektetők között.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**