Decentralizált streaming felületen lehet hamarosan animét nézni

A Cinedigm CONtv és a Theta Network együttműködésnek köszönhetően animét lehet majd nézni közvetlenül a Theta Network decentralizált streaming platformján.

A Cinedigm több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az online szórakoztatóiparban, és világszerte több millió felhasználónak kínál prémium tartalmat. A Theta Labs 2016-ban indította el a többnyire e-sportra összpontosító szórakoztató platformot és a Theta.tv nevű video platformot, amelyek blokkláncon működnek. Ez lehetővé teszi nemcsak a videók decentralizált feltöltését, hanem a videókat néző és megosztó felhasználók tokeneket kaphatnak jutalmul. A platform már több millió felhasználóval büszkélkedhet, amely nagyrésze a fiatal korosztályhoz tartozik, így a japán anime bevezetése ésszerű ötletnek tűnik.

Ingyenes filmezés token jutalomért

A két vállalat között létrejött megállapodásnak hála a felhasználók teljesen ingyenesen nézhetik kedvenc animéiket. Az új csatornán a felhasználók már Theta tokeneket kereshetnek mozizás közben. A Cinedigm digitális hálózatokért felelős vezérigazgatója, Tony Huidor azt mondta, hogy “ez egy igazi csatorna, amely egész évben a nap 24 órájában sugároz animéket.”

Majd arra emlékeztetett:

A Cinedigm a Contv Anime csatornát a Theta Network-ra visszük el, amely a nap 24 órjájában azokat az animéket mutatja be, amelyekre az anime rajongók már régóta vágynak. Óriási érdeklődést tapasztaltunk az anime katalógusunk iránt, ezért célunk az, hogy a rajongóink számára a világ vezető anime tartalmát tudjuk biztosítani. A világméretű anime forradalom tovább növekszik, és a digitális streaming szolgáltatások jelenleg nem rendelkeznek olyan széles kínálattal, amely megfelel a rajongók igényeinek. Szeretnénk ingyenesen elérhetővé tenni az elkötelezett rajongók és az alkalmi nézők számára is, akik csak éppen csak most fedezték fel az anime műfaját.”

A Theta Labs vezérigazgatója, Mitch Liu úgy fogalmazott:

Nagyon örülünk, hogy a Cinedigm CONtv Anime csatornáját a Theta Network-re vihetjük. A Theta-felhasználók élvezhetik a CONtv Anime programját, miközben TFUEL-jutalmakat kaphatnak.”

További érdekes cikkeink: