Az Ethereum és a Litecoin befektetői megrohamozzák a DeeStream-et, a streaming forradalom képviselőjét

A profitra éhes befektetők elkezdték megérezni az innováció hiányát az utóbbi időben, mivel a mémcoinok funkciójukat tekintve nem említhetők egy lapon a többi versenytársukkal. Az Ethereum bálnái és a Litecoin támogatói ebből kifolyólag beleástak a legújabb kriptovaluták sűrűjébe, és rátaláltak egy új szereplőre, amely innovációt hoz a blokklánc világába.

A DeeStream, az innovatív streaming platform előértékesítési kampánya második szakaszában van, a DST tokenek pedig mindössze 0,06 dolláros áron forognak. A szakértők szerint ez a projekt nemcsak a streaming iparágba hoz új lehetőségeket, hanem hatalmas megtérüléssel is párosulhat.

Csökken az Ethereum kereskedési volumene

Az elmúlt hetek korrekcióját követően az Ethereum árfolyama ismét 3000 dollár fölé nőtt, mellyel megugrotta 100 napos exponenciális mozgóátlagát is. Az ETH ETH Price ETH Price jelenleg a 26 napos exponenciális mozgóátlaggal vív, mely jelenleg a legnagyobb ellenállása is. A kereskedési volumen csökkenése azonban megkérdőjelezi a befektetői bizalmat, hiszen nincs rá garancia, hogy a kulcsfontosságú ellenállásokat gond nélkül megtöri az ETH.

Amennyiben az ETH továbbra is a 3226 dolláros ellenállás alatt marad, könnyedén visszaléphetünk a 2890 dollár körüli szintre. Hogy ezt elkerülhessük, rendeződnie kell a piaci helyzetnek, és vissza kell szorítani az eladói nyomást.

Ambiciózus tervekkel készül a Litecoin

A Litecoint 2011-ben hozták létre azért, hogy felgyorsítsa a Bitcoin tranzakciós idejét. Kínálata 84 millió token, mely négyszerese a Bitcoinénak. Az LTC LTC Price LTC Price árfolyama jelenleg 90 dollár körül mozog, piaci kapitalizációja meghaladja a 6 milliárd dollárt. Az AI-alapú előrejelzések szerint a közeljövőben 20%-os emelkedés várhat az LTC árfolyamára.

Habár az 1000 dolláros szint rendkívüli lenne, az AI-alapú modellek, mint például a ChatGPT nem tartja lehetetlennek ezt sem. Egy elég merész jóslatról beszélünk, ugyanakkor a historikus kereskedési volumenből becsült árfolyam a bikapiac csúcsán meglehet – de ehhez egy rendkívül aktív befektetői közösség és stabil makroökonómiai környezet szükséges.

A DeeStream forradalmasítja az online streamelést

A DeeStream egy decentralizált videóstreaming ökoszisztéma létrehozásán dolgozik, mely tárhelyet és streaming platformot nyújt a decentralizált tartalomgyártó- és tartalomfogyasztó közösség számára. A DeeStream azonnali befizetést és kifizetést, alacsonyabb díjakat és rendkívül vonzó jutalmazási programot ígér, hogy a felhasználói élmény a lehető legmagasabb színvonalú lehessen.

Mindemellett a projekt mögött álló csapat a biztonság és átláthatóság iránti elkötelezettségét sikeres audit vizsgálattal támasztja alá, mely kiterjed a zárolt likviditásra is, ez pedig bizakodásra ad okot a szkeptikus felhasználók és befektetők számára is. Ahhoz, hogy a DeeStream be tudja futni a neki szánt növekedési pályát, a technológiai innovációk sikeressége mellett szükség van az elkötelezett közösségre is, mely eddig megvan.

Zárszó

Az Ethereum ingadozást, a Litecoin pedig hiú ábrándokat sejtet a közeljövőre nézve. A DeeStream azáltal, hogy előértékesítési fázisban van, az árfolyama védve van a piaci bizonytalansággal szemben. A decentralizált tartalomterjesztő portál közösség-orientált víziója és lenyűgöző technológiája könnyedén a piac legnagyobb szereplőjévé teheti.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***