A DeeStream előértékesítési forradalmi szinteket mutat be

A kriptovaluták jelenleg nagymértékben kedvezőtlen piaci hangulattal szembesülnek, ezért elmaradoznak az elmúlt hetekben megszokott hozamok. A jelenlegi bizonytalanság egyetlen fénypontja a DeeStream (DST) előértékesítése, mely a Mantle (MNT) és THORChain (RUNE) befektetőinek is felkeltette a figyelmét. A DeeStream (DST) megnyitja az utat a decentralizált streaming szolgáltatások előtt innovatív megközelíthetőségével, átláthatóságával, a kínált biztonságával és cenzúraálló irányelveivel.

Ebben a cikkben érintjük, hogyan alakulhat a Mantle (MNT) és THORChain (RUNE) útja a következőkben, illetve ezek a projektek milyen hatással lehetnek a DeeStrea(DST) előértékesítésére.

Mantle (MNT): volatilitás a javából

A Mantle (MNT) igazi hullámvasúton utazik az elmúlt időszakban, az MNT árfolyama jelenleg 1,26 dollár, az elmúlt 7 napban 38%-os növekedést produkált. Az Ethereum második rétegű skálázási megoldása az előrejelzések szerint 2024 áprilisában akár a 2,05 dolláros ellenállásig is eljuthat, amelyet könnyedén áttörhet, ha a piaci hangulat jobbra fordul. A Mantle (MNT) a közelmúltbeli volatilitásból jól jött ki, bikás trendje folytatódhat a jövőben is.

THORChain (RUNE): erős versenyző hosszútávon

A THORChain (RUNE) erős, hosszútávú, 88/100-as értékeléssel rendelkezhet, mely azt sugallja, hogy a projektet érdemes tartani akár a végsőkig is. 8,25 dolláros árával a RUNE beállította 100 napos mozgótálagának a szintjét, miközben a technikai indikátorok semlegességéről tesznek tanúbizonyságot. Az elmozdulás bármelyik irányba megtörténhet ezen az ingoványos piacon.

DeeStream (DST): úttörő innováció a streamelésben

A DeeStream (DST) előértékesítése második fázisába lépett, és megjelentek a Mantle- és THORChain befektetői is. A csábító árcédula, melyet a DST tokenre aggattak rá arról árulkodik, hogy rendkívül kedvező, 0,055 dolláros áron juthatnak hozzá a korai befektetők ehhez az ígéretes tokenhez. A DeeStream (DST) egy új horizontot nyit meg a streaming világban azáltal, hogy kombinálja a platformot a blokklánc technológiával, ez pedig lehetővé teszi az átláthatóságot. A DeeStream (DST) nemcsak a szólásszabadság és decentralizált irányítás zászlóshajója, hanem egy befektető – felhasználó együttműködési platform is. A befektetők számára, akik elkötelezettek a DeeStream (DST) növekedése mellett, az előértékesítés tökéletes lehetőség, hogy invesztáljanak ebbe az innovatív projektbe.

Az egész streaming iparág történetében új oldalt kezd a DeeStream (DST), melyet az MNT- és RUNE tulajdonosok is észrevettek már. A DeeStream (DST) megkezdi útját a szórakoztató világ jövőjének átformálása felé, miután úttörő szerepet vállalt az innovációban és a cenzúrával szembeni ellenállásban egy megerősített magbefektetői közösséggel.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***