Digitális borzok hatására 50%-ot ralizik az Enjin kriptovaluta

Új ösztönzőprogramot indított a Microsoft az Enjin koreai blokklánc platformmal közösen. Az Azure Heroes nevű projekt keretében a technológiai közösség tagjai digitális plecsniket gyűjthetnek mentorálásért, kódok kiértékelésért, posztolásáért és különböző feladatok teljesítéséért.

A közösség tagjai a hozzájárulásukért borz állatka plecsniket kapnak, amiknek egyediségét az Ethereum blokkláncán örökítik meg. Az Enjin a nem helyettesíthető tokenek, mint például in-game tárgyak, online kártyajátékok fejlesztésére specializálódott blockchain startup.

A pilotprojektet elsőként egyes nyugat-európai országokban indítják útjára. A digitális borzokat korlátozott számban bocsátják ki az Ethereum publikus blokkláncán és a Microsoft közlemény leírása szerint egyes darabokat nehezebb lesz elcsípni.

A borzokat egy QR kód leolvasásával lehet lehívnia a nyerteseknek és beolvasása után szükséges lesz egy Enjin kriptotárca letöltése. Miután átutalásra kerül a borz az user tárcájába, azt már bármely Ethereum tárcára át lehet utalni, azaz, akár kereskedni is lehet velük.

A Microsoft partnerségre kifejezetten pozitívan reagált az Enjin ENJ tokenje. Az elmúlt 24 órában több mint 50%-ot ment az árfolyama.

ENJ/USDT Binance, YTD | Most 30 dollárt kapsz a TradingView-től, ha előfizetsz kereskedési szolgáltatásaira

Még múlt év októberben az Enjin a Samsunggal is partnerséget kötött és a tokenje felkerült a Samsung Galaxy S10-es okostelefonokra.