Dogecoin zokni a hajléktalanoknak – jótékonysági akció a kriptopénz közösségben

Dogecoin zokni adományokban részesülnek a nyugati parton a hajléktalanok.

A dogecoin közösség

Shiba Inu a dogecoin alapjaA dogecoin, egy scrypt alapú algoritmuson alapuló altcoin, mely töretlen népszerűségnek örvend indulása óta a digitális pénz felhasználók között. Jelképe a shiba inu kutya, mely évek óta mémek tömkelegének alapja. A dogecoin kitalálói sem gondolták volna, hogy pár év alatt ennyi felhasználójuk lesz és a széles támogató bázisuk külön közösségbe tömörül majd.

Az altcoint támogatók csoportja, a dogecoin közösség most egy jótékonysági projektbe kezdett a Love My Neighbor Alapítvánnyal együtt működve és dogecoin zokni osztás akciót rendez hajléktalanok számára. A Los Angeles-i alapítvány a helyi hajléktalanokat segíti étel és ruha adományokkal.

Dogecoin zokni adományozás

A “Dogecoin zokni adományozás minden hajléktalan számára” elnevezésű projekt a dogecoin közösség ötlete volt. Céljuk, hogy új zoknit adományozzanak az utcákon élő hajléktalanoknak. Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet rá, hogy a ruhaadományokban sokszor hiánycikk a zokni, pedig nagy szükség lenne rá.

Dogecoin zokni hajléktalanoknakAz eredeti ötlet a dogecoinmultisig.org platformból nőtte ki magát, ami a dogecoin közösség jótékonysági és kereskedelmi oldala. Itt már számos jótékonysági progamot finanszíroztak a dogecoin támogatói.

Eredetileg csak egy egyszeri eseményt szerveztek volna tavaly decemberben rendezni, ekkor több száz zoknit osztottak szét az utcán. Azonban az akció olyan népszerűnek bizonyult, hogy januárban megismétlik az adakozást. Sőt, ezentúl rendszeresen osztanak majd minden hónapban adományokat az utcán élőknek.

Együttműködésre keresnek további partnereket

A dogecoin zokni gyártását a Bitcoin Store vállalta fel. Az online boltról mi is írtunk karácsonykor, hogy mindenféle kriptopénzzel kapcsolatos szuvenírt és ajándéktárgyat lehet náluk venni.

A Bitcoin Store az első szponzora a dogecoin zokni programnak. Az együttműködésre minden hónapban más vállalkozók felajánlásait várja a dogecoin közösség, hogy a havi adományokat teljesíteni tudják a hajléktalanok felé.

 Stephen Macaskill, a Bitcoin Store alapítója így nyilatkozott a programról:

“Ha megfigyeljük a kriptopénz közösséget közelről, hamar kiderül, hogy ez egyáltalán nem a pénzről szól, hanem inkább jobbá szeretnék tenni a világot. A dogecoin közösség ennél is tovább megy, ugyanis mindenféle jótékonysági és közösségi finanszírozású projekteket szerveznek. Izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk a dogecoin közösség új programjához és segíthetünk a rászorulókon.”

 A következő szállítmány dogecoin zokni adományt februárban osztják majd szét az utcákon.


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🤤 Dögös csajok és pasik (ritkán): https://www.instagram.com/bitcoin_bazis/
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.