Dokumentumfilm készül Craig Wright életéről

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tegnap a híres vállalkozó, Calvin Ayre, a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) blokkláncának támogatója, több fotót tett közzé a Twitteren, amelyeket látva úgy tűnik, hogy Craig Wright-ról éppen egy dokumentumfilmet forgatnak. Wright már régóta állítja azt, hogy ő Satoshi Nakamoto, a bitcoin feltalálója. Sok ember, köztük maga Calvin Ayre is úgy véli, hogy az ausztrál vállalkozó igazat mond, mások azonban nem értenek ezzel egyet. A most készülő dokumentumfilmot állítólag azért forgatják, hogy bebizonyítsák a kriptovaluta rajongóknak, hogy valóban Wright a rejtélyes Nakamoto.

A dokumentumfilm Craig Wright életére összpontosít, amelyben bemutatják majd a Peter McCormack elleni pert is, ahol Craig megígéri, hogy nyilvánosságra hoz minden szükséges bizonyítékot azon állításának alátámasztására, hogy ő az igazi Nakamoto. Hiába ismételgeti ugyanis mantraként, hogy ő a bitcoin atyja, amíg nincs kézzel fogható bizonyíték a kezében, a kriptofanok hitetlenkednek.

Legutóbb a bíróságon Craig Wright felesége állította azt, hogy férje Satoshi Nakamoto. Habár a bíróság szerint a feleség nem elfogult, azért sokak fejében megfordult a gondolat, hogy férje kérésére vallotta azt, hogy Wright a titokzatos bitcoin feltaláló.

Sok ember kíváncsi már a dokumentumfilmre, amelyet olyan személyek készítenek, akik maguk is Craig Wright-ot és a Bitcoin SV-t támogatják a BTC-vel szemben. A film forgatásával egyidőben arra is fény derült, hogy a témával egy könyv is fog foglalkozni, amelyet maga Calvin Ayre ír.

Faketoshi vagy Satoshi?

Minden bizonnyal érdekes dokumentumfilm lesz, még akkor is, ha nem gondoljuk azt, hogy Wright lenne Satoshi. A milliárdos üzletember élete olyan zűrös, hogy unalmas sztori biztos nem fog születni. Most már csak annyit kell tennünk, hogy megvárjuk a forgatás végét. A film valószínűleg online is elérhető lesz. Amint felkerül az internetre, beszámolunk róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.