Drágán venni, olcsón eladni? Törd meg az ördögi kört ezzel az altcoinnal!

A FOMO (Fear Of Missing Out) a befektetések között mindig is hatalmas szerepet töltött be, elég ha csak a 1995 és 2000 közötti dotcom lufira gondolunk. Ekkor a piaci bizalom és hit akkora méreteket öltött, hogy annak már semmilyen valóságalapja nem volt.

Az összeomlás előtt lényegében gondolkodás nélkül vették a befektetők a különböző részvényeket, miközben az időben csatlakozók elképesztő hozamot tudtak realizálni.

Ez a jelenség a kriptoszektorban hatványozottan jelen van, ráadásul számos kriptó esetében egyáltalán nem beszélhetünk felhasználási módról. Vagyis az egyetlen hajtóerő a szektorban az a piac aktuális hangulata.

Erre viszont szinte lehetetlen ráérezni, legalábbis hagyományos eszközökkel. Elsősorban ezért lehetséges az, hogy a legtöbben már csak egy kriptó-FOMO végére érkeznek meg, így a befektetésük akár 90 százalék feletti veszteséggel is járhat.

Ezt szokás “buy high sell low” jelenségnek is nevezni. Ez nem csupán a veszteségek miatt lehet frusztráló hanem azért is, mert akik előttünk néhány nappal vásároltak, történelmi hozamot vághattak zsebre.

Vagyis a teóriánkban nem volt hiba, pusztán az időzítés nem volt megfelelő.

Azonban a megfelelő eszközökkel a hónod alatt elkerülheted a hasonló helyzeteket és végre te magad is a nyertesek között lehetsz.

Honnan lehet tudni, hogy népszerű lesz egy token?

A legfontosabb, hogy soha semmi nem biztos, maximum esélyes. Egy befektetéssel a megszerezhető hozam mértéke lényegében azt fejezi ki, hogy mekkora rizikót vállalsz. Más szóval egy államkötvény hozama azért (is) alacsony, mivel a lehetséges kockázat a fizetésképtelenségre elenyésző.

Ezzel szemben a kriptopénzekkel megszerezhető 1000 százalék feletti hozam egyúttal azt is jelzi, hogy a pakliban a 99 százalékos veszteség is benne van.

Továbbá szintén nehezítő körülmény, hogy sokszor egy tweet elég ahhoz, hogy egy kriptó értéke a sokszorosára emelkedjen.

Azonban pontosan ezért léteznek olyan eszközök, melyek mesterséges intelligencia segítségével nem pusztán technikai elemzéseket hajtanak végre. A legjobb elérhető AI előrejelzési modellek változó szempontok alapján képesek számos változót figyelemmel kísérni.

Ilyen lehet a közösségi médiában látható hangulat, az altcoinnak kapcsolatos megjelenő hírek vagy akár a kriptobálnák mozgása.

Természetesen ezek a modellek sem tökéletesek, azonban hatalmas mértékben segíthetnek abban, hogy még mások előtt rátalálj egy éppen feltörekvő kriptóra.

Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet megtalálni a legjobb AI kereskedési modelleket kínáló szolgáltatót.

Kutatásunk alapján mi arra jutottunk, hogy erre a legjobb, egyúttal legalacsonyabb áron elérhető megoldást a yPredict ökoszisztémája kínálja.

ypredict uj fooldal

A befektetők ugyanis számos különböző AI kereskedési modellre tudnak előfizetni, ráadásul egyszerre akár több előfizetést is meg lehet kötni.

Továbbá az elérhető modelleken nem csupán a yPredict csapata, hanem külső fejlesztőcégek is dolgoztak. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a modellek teljesen más szempontok alapján igyekeznek a legjobb előrejelzést elkészíteni.

Az AI kereskedési modellek piacterén számos adat elérhető lesz, így ellenőrizheted a kiszemelt eszköz eddigi sikerességi arányát, az aktív felhasználók számát és a fejlesztőcsapatot egyaránt.

Érdekel a yPredict

A yPredict átfogó megoldást nyújt kereskedésekhez

A yPredict egy mesterséges intelligenciát használó elemzőplatform, amelynek natív érméje a YPRED jelenleg az előértékesítési szakaszában van. Rövidesen azonban listázásra kerülhetnek a tokenek, hiszen már kevesebb mint 1 millió dollár hiányzik a 6.5 millió dolláros cél teljesítéséhez.

Ekkor több kriptotőzsdén is elérhetővé fognak válni a tokenek és várhatóan az árfolyam is a sokszorosára fog emelkedni. Ezért fontos, hogy akár a kereskedéseid javítása a cél, akár a magas hozam, még a listázás előtt beszerezz néhány kriptót.

Szerencsére ezt könnyen és gyorsan el tudod majd végezni, mivel a vásárlást számos kriptó mellett bankkártyával is elvégezhető.

Ekkor ugyan egy minimális díj felszámításra kerül, azonban megkíméled magad hosszas regisztrációktól és bonyolult műveletektől.

Lényeges kiemelni, hogy a yPredict sokkal több egy egyszerű AI kereskedési elemzési platformnál. A felhasználók amennyiben stakelik a tokenjeiket, számos eszközhöz tudnak majd hozzáférni teljesen ingyenesen.

Vagyis míg az AI kereskedési modellek előfizetés ellenében vehetők igénybe, addig a legtöbb eszköz teljesen ingyenes használható a YPRED tulajdonosok számára.

Például ingyenes AI szignálokban fogsz részesülni, továbbá különböző piaci hangulatelemzéseket és AI technikai elemzéseket tudsz készíteni.

Ezek mellett mód lesz a mintázatfelismerő használatára is. Ennek az eszköznek a használatával 25-nél is több mintázat kialakulásáról fogsz értesítést kapni, így még mások előtt el fogsz tudni csípni egy jó lehetőséget.

ypredict-main-new

Lényeges továbbá kiemelni, hogy a csapat elkészített számos, nem a kereskedéssel kapcsolatos eszközt is. Erre példa a WriteMingle névre keresztelt tartalomgyártó felület is.

A YPRED tulajdonosok hozzáférést fognak kapni a WriteMingle-höz, aminek használatával néhány kattintással profi SEO kompatibilis tartalmakat hozhatók létre. Ami még ennél is jobb, hogy akár képeket is lehet a cikkekbe generálni, és egyszerre többen, eltérő szerepkörben is tudnak dolgozni a tartalmakon.

Pillanatokon belül listázásra kerülhet a YPRED

Írásunk idején a teljes befolyt összeg mértéke megközelíti az 5.9 millió dollárt, így már csak hetek maradtak a csatlakozáshoz.

A jelenlegi, utolsó előértékesítési szakaszban egy tokent 0.11 dolláros áron lehet megvásárolni, míg a listázás ár 0.12 dollár lesz.

A bankkártyás fizetés mellett mód van még ETH, MATIC, BNB és USDT használatára is, vagyis minimális gázdíjak mellett is el tudod végezni a vásárlást.

A yPredict ideális eszköz lehet azok számára, akik komolyabban szeretnének befektetésekkel foglalkozni, azonban idáig még nem találták meg az erre leginkább alkalmas platformot.

Ugyanis az oldal használatával hosszas és fárasztó elemzések nélkül is képes leszel minden lényeges trendet felismerni, és ehhez mérten elvégezni a szükséges lépéseket.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a yPredictet, látogass el a projekt weboldalára még ma!

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**