Duplázott a Ripple az XRP token eladások révén

A Ripple tech vállalat harmadik negyedévi bevétele a duplájára nőtt a második negyedévhez képest, áll a vállalat frissen kijött negyedéves jelentésében.

A harmadik negyedévben a vállalat 163.33 millió dollár értékű XRP tokent értékesített, ami a duplája az előző negyedévi 73.53 millió dollárnak. Az értékesítést a Ripple és a leányvállalata az XRP II hajtotta végre, 65.27 milliót a Ripple és 98.06 milliót az XRP II.

A Q3 során értékesített volumen a teljes XRP mennyiség 0.172 százalékát jelenti mialatt a Q2 adat csupán 0.125 százaléknak felel meg. A harmadik negyedév során a Ripple 3 milliárd (1-1 milliárd XRP tokent) szabadított fel az escrow számlájáról, ami megegyezik a Q2 negyedévben felszabadított token mennyiségnek. Ripple a közleményben kifejti, a maradék 400 millió XRP token, ami nem került értékesítésre, azt másképp használja fel az ökoszisztémája támogatására.

>>>Ripple vásárlás bankkártyával a CEX.IO tőzsdén<<<

Éves összehasonlításban 2017 ugyanezen negyedévében az XRP II 19.6 millió dollár értékű XRP tokent értékesített közvetlenül és 32.6 millió dollárnyit okos szerződéseken keresztül. Akkor az értékesítés a teljes tokenmennyiség 0.20 százalékának felelt meg és 16.50 milliárd token volt kereskedési forgalomban.

A Ripple cég továbbá hozzátette, az XRP token volatilitása gyenge volt 2018 harmadik negyedéve során, de erőre kapott az elmúlt két hétben köszönhetően az árfolyam erősödésnek.

A múlt hónapban jelentette be a Ripple cég hogy egy kripto startup csoport élére állt amit ‘Internet of Value Coalition’ névre kereszteltek és feladata, hogy lobbitevékenységet folytasson a törvényhozók és pénzügyi szabályozók közötti Washington államban, valamint hogy javítsa a kriptogazdaság globális megítélést.

A kezdeményezéssel a Ripple cég a Klein/Johnson Group kétpárti lobbicsoportot bízta meg annak érdekében, hogy segítse a kripto és blokklánc közösség céljainak elérését és fő mondanivalójának továbbítását a szabályozók és döntéshozók felé. A csoport, a jelentések szerint 25000 dollár támogatásban részesül havonta a 10 000 XRP token mellett amit a koalíció ajánlott fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük