Az új e-Chat üzenetküldő alkalmazás fogja dominálni a kínai piacot?

Egyre többen érdeklődnek a decentralizált e-Chat üzenetküldő iránt. Különösképp megnövekedett az érdeklődés az október közepe óta zajló pre-ICO-juk óta.  Az e-Chat közösségi platformjaira feliratkozók száma szintén jelentőset emelkedett. Jelenleg az e-Chat több mint 43 000 Facebook, 6 200 Twitter és 870 Telegram követővel rendelkezik. És a szám csak nő. Az e-Chat potenciális felhasználóbázisa 3 milliárd fő. Mi is áll az e-Chat üzenetküldő sikere mögött és hogyan tudunk előnyt kovácsolni belőle?

Először is fontos leszögeznünk hogy az e-Chat üzenetküldő egy bejegyzett cég által üzemeltetett alkalmazás az 1.379 milliárd lakosú Kínában, ahol 600 millióan rendelkeznek okostelefonnal. Ezt nagyon fontos kihangsúlyozni ugyanis a Google keresőjét és a kapcsolódó szolgáltatásait, mint Google Play, Google Maps és Gmail Kínában be van tiltva. Hasonló a helyzet a Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Yahoo! és SoundCloud oldalaival, amik szintén blokkolva vannak.

Az e-Chat nem csak a kínai felhasználók körében számíthat érdeklődésre, de minden olyan digitális technológiák iránt érdeklődő körében, aki fokozott hangsúlyt fektet a kiberbiztonságra és a digitális tartalomszolgáltatással elérhető bevételszerzésre. Az e-Chat üzenetküldő már működő alkalmazás és letölthető az AppStore-ból vagy Google Play áruházból. Rövid időn belül komoly versenytársává válhat a meglévő messenger alkalmazásoknak és rendelkezik pár olyan tulajdonsággal ami valóban egyedivé teszi a piacon. Az egyik leglényegesebb a saját tartalom monetizálására kialakított funkció. Bárki népszerűvé válhat a követői között és kriptolájkok révén kriptopénzes támogatásban részesülhet. Fontos megemlíteni még a személyes adatok decentralizált védelmét és a több fizetőeszközt támogató e-tárcát.

Már most bárki, a november 15-én befejeződő pre-ICO előtt elkezdhet pénzt keresni az e-Chat üzenetküldő segítségével az ECHT token jövőbeli árfolyam erősödésére alapozva. A felhasználók száma és a digitális tartalom rapid gyorsasággal fog növekedni a kínai piac mérete és felhasználószám nagysága révén. A számukra allokált adattár kerül feltöltésre adattal (hasonlóan a Filecoin Proof-of-Replication protokolljához). Ez mind további tokenbevonást szükségel a felhasználóktól. Nagy méretű adattárak esetén ez csupán szimbolikus összeg lesz, de több milliónyi felhasználó bekapcsolásával az ilyen fokú adattárolási igény lényeges árfolyam erősödéshez vezet a tokenpiacon. Mivel a felhasználók életre szóló adattár volument is vásárolhatnak fix tokenáron, ez szintén hozzájárul az árfolyam emelkedéshez. A token végül ki fog égni, ami közép és hosszú távon deflációs nyomást indít el és a tokenszám volumen csökkenése további token értéknövekedést fog eredményezni a kriptopiacokon.

Minden a Bitcoin forradalomból kiindult innovatív termék fejlesztésekor szükség van egy magasan képzett és dedikált csapatra, melynek tagjai korábbi projektek során bizonyítottak az üzleti életben. Az e-Chat csapata sem jelent kivételt. Thomas C. Sima CEO például 15 éve képvisel nemzetközi ügyfeleket az olaj és földgáz iparág, a banki pénzügy és befektetési alapok világából. A marketingvezető Edwin Dearborn karrierje során több mint száz workshopot szervezett amelyek résztvevőinek száma meghaladja a 10 000 főt.

Vincent Veisman pénzügyi és izraeli regionális vezető neve szintén jól ismert az országában és nemzetközi üzleti körökben. Nemzetközi pénzügyi tanácsadó és üzletfejlesztési igazgató olyan cégeknél mint a G Tech Media Development Ltd, Bank4YOU stb.

Ahogy korábban is említettük, az e-Chat összehasonlítva hasonló alkalmazásokkal, regisztrált cégként operál a kínai piacon. Az ázsiai piac számos méretbeli előnnyel rendelkezik. Ezen okból kifolyólag, az ICO-ban részt vesz független tanácsadóként Jeff Marquass is, aki több mint 17 év tapasztalattal rendelkezik különböző ázsiai cégeknél és nagyon jól kiismeri magát a kínai üzleti etikában.

Az e-Chat egy Hong Kongban bejegyzett cég.

Unit 25A,

Wing Hing Commercial Building,

139 Wing Lok Street,

Sheung Wan, Hong Kong

+8 (528) 009-06441 – Hong Kong

Honlap: https://ico.echat.io

Twitter: https://twitter.com/e_chat_ico?lang=hu

Facebook: https://www.facebook.com/icoechat/

Telegram: https://t.me/ico_eChat

***Figyelem: a cikk egy fizetett hirdetés és nem minősül befektetési tanácsadásnak a Bitcoin Bázistól. Kérjük, kellő óvatossággal járjon el ICO (elsődleges tokenkibocsátás) során és sose fektessen be többet mint amennyit nem sajnál kockáztatni. A Bitcoin Bázis csapata nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük