Jól halad a FightOut előértékesítése, ezek a legfrissebb hírek

A FightOut előértékesítése, bár december harmadik hetében vette kezdetét, már most komoly sikereket könyvelhet el. A fejlesztőknek a rövid idő alatt közel 2.5 millió dollárt sikerült összegyűjteni. Ennek kapcsán a csapat megosztotta első sport-nagyköveteinek névsorát.

A FightOut natív tokenje, az FGHT hozzáférést biztosít a jövő év elején bétaverzióban induló Web 3.0 alkalmazáshoz. A fejlesztők tervei szerint a nyilvános verzió ezt követően, 2023 második felében válik majd elérhetővé a szélesebb közönség számára.

A FightOut különleges és innovatív megoldást kínál a fitneszalkalmazások legnagyobb problémájára, mégpedig a felhasználók megtartására, és ösztönzésére. Ezt olyan eszközökkel kívánják elérni, mint a valós időben tartott online edzések, egyéni NFT avatárok és számos mélyreható statisztikai adat, amik a platform metaverzum világába is integrálásra kerülnek.

Az elővételben elérhető érmék ára lépcsőzetesen fog emelkedi, így akik most csatlakoznak hihetetlenül alacsony áron juthatnak hozzá az FGHT érmékhez. Jelenleg mindössze 0.0166 dollárért lehet a tokenekhez hozzájutni, azonban a 5 millió dolláros szint elérése után már csak 0.0333 dollárért lehet bevásárolni az érmékből. Tehát az előértékesítés előrehaladtával 50% profitra lehet szert tenni. A csapat tervei szerint az előértékesítés legkésőbb 2023. március 31-én fog lezárulni.

Amint az látható, nem érdemes nagyon halogatni a vásárlást, mivel hamarosan a jelenlegi ár duplájáért lehet csak beszerezni az FGHT-t.

Ezen túl ahogy azt a hasonlóan népszerű érmék esetében már láthattuk, a listázást követő időszakban jelentős áremelkedést lehet majd tapasztalni. Ennek hatására pedig a most csatlakozók a vártnál is nagyobb hasznot érhetnek majd el.

Szintén a csatlakozás mellett szól, hogy egy szerencsés befektető az előértékesítés lezárását követően részesülhet a 250,000 dollárnyi FGHT érméből.

A nyerési esélyeket akár kilencszeresére is lehet növelni néhány olyan egyszerű feladat teljesítésével, mint a projekt megosztása vagy a likeolás különböző közösség platformokon. Azok, akik részt szeretnének venni a játékban, vásároljanak legalább 250 dollár értékben érméket.

Bokszbajnokok, fitnesz influencerek és UFC-harcosok már csatlakoznak a csapathoz

fightout_ambassadors-hun

Amanda Ribas és Talia Santos

Az első két, vegyes harcművészetekben (MMA) jeleskedő nagykövet Amanda Ribas (2.1 millió Instagram követő) és Taila Santos (179,000 Instagram követő).

A női UFC Légsúlyú súlycsoportba tartozó Amanda 2022 augusztusában a 9. helyen állt.

A Harmatsúlyba tartozó brazil Talia pedig a divízió második helyezettje volt szintén augusztusban.

Az elit harcosok nem kizárólag az MMA-ban fogják bemutatni tudásukat, hanem a FightOut edzőtermében is. Itt ugyanis videós edzéseken lehet majd követni a tanácsaikat a jobb kondíció és ügyesebb harctechnikák elérése érdekében.

Savannah Marshall

Szintén a női oldalt erősíti a hihetetlen sikereket elérő Savannah Marshall (122,000 Instagram követő) is. A brit bokszoló számos győzelmet tudhat maga mögött, és legutóbbi összecsapása Claressa Shieldsszel hatalmas siker volt a nézők körében.

Tremayne Dortch

Az utolsó nagykövet, akit a fejlesztők a héten bemutattak az a népszerű fitnesz influencer, Tremayne Dortch, más néven a „muscle ninja” volt. Az NBC által készített American Ninja Warrior sztárja 271,000 Instagram követővel rendelkezik.

A FightOut fejlesztői rendkívül hálásak, amiért ilyen fantasztikus profi sportolók bizalmat szavaztak nekik.

Akár 50% bónusztokent is kaphatsz ajándékba

A fejlesztőknek sikerült egy igazán izgalmas és egyedi bónuszrendszert kitalálni azok számára, akik az előértékesítés során csatlakoznak a befektetőkhöz. A vásárlás mértékétől függően, különböző mennyiségű FGHT érmében részesülhetnek azok, akik még most csatlakoznak.

A maximálisan elérhető bónusz azok számára lesz elérhető, akik legalább 50,000 dollár értékben vásárolnak, illetve részt vesznek a 24 hónapos megszolgálási időszakon is. Aki így tesz, azok számára elérhetővé válik az 50% bónusz.

Ez a bónuszrendszer az előértékesítés teljes szakasza alatt elérhető lesz, így egészen biztosan mindenki részesülhet a bőkezű FGHT-ajándékból.

https://twitter.com/FightOut_/status/1608057732015218689?s=20&t=gWfc6y66n6eJ94ocDzTdkw

A megszolgálási időszak (vesting period) minden FGHT érmére vonatkozik, és három havonta dönthetnek a tulajdonosok, hogy meg akarják-e hosszabbítani az érmék zárolásának időszakát.

Ez az időszak az érme előértékesítése végével veszi kezdetét, és folyamatosan kerülnek majd feloldásra az idő előrehaladtával. Az érmék egy részét tulajdonosaik bármikor igényelhetik, például a megszolgálási idő felénél, a befektetők az érmék 50%-hoz férhetnek majd hozzá.

A fejlesztők céljai között szerepel a Web 2.0 világának átalakítása, és a Web 3.0 Move-to-Earn projektek hibáinak kiküszöbölése amiket a STEP-höz hasonló projekteknek lehet köszönni. A FightOut hivatalos támogatói között szerepel az LBank Labs, a Transak, A BlockMedia Labs és a Cryptonews.com.

A legjobb sportolók mindenki számára példaképpé válhatnak majd

A FightOut bárki számára tökéletes választás lehet, aki szeretné fejleszteni magát, és fontos számára az egészsége megőrzése.

Szemben a hagyományos alkalmazásokkal, a FightOut profi sportolók segítségével fogja ösztönözni és inspirálni a hétköznapi felhasználókat, hogy életük legjobb formáját tudják elérni.

Számos sportághoz elérhetők lesznek különböző egyedi mozgásformát és testreszabott fitneszprogramot kínáló edzéstervek, amiket profi MMA, boksz és más sportágak képviselő fognak összeállítani.

A profi sportolókból álló csapat az edzéstervek mellett, folyamatosan inspirálni és biztatni fogja a hétköznapi felhasználókat annak érdekében, hogy elérjék az általuk kitűzött céljukat.

Amennyiben minden a fejlesztők tervei szerint alakul, az első profi kűzdösportolókkal felvett videós edzések először 2023 második negyedében lesznek majd elérhetők.

A tagoknak bár nem kötelező, csatlakozhatnak majd a edzőteremként és közösségi térként egyszerre működő FightOut edzőtermekhez.

Jövő év során a fejlesztők meg fogják nyitni az első FightOut edzőtermet, amit még másik 19 fog követni a világ számos különböző részén. A termek helyszínét a csapat azokba a városokba tervezi, ahol a legélénkebb a FightOut közössége.

Szerezd be a jövő év elején induló FightOut alkalmazást!

Az ökoszisztéma legfontosabb része kétségtelenül a jövő év első negyedében elérhetővé váló FightOut mobilalkalmazás lesz. Mobileszköz, illetve okosóra használatával tökéletesen montírozhatóvá fog válni fizikai fejlődésünk.

A projekt hivatalos honlapján keresztül részletesen is meg lehet ismerni az alkalmazás működését, és a személyre szabott edzések mögötti rendszert.

A felhasználóknak csupán annyi dolga lesz, hogy kiválasztják, milyen területeken szeretnének fejlődést elérni, és az alkalmazás ezek alapján össze fogja állítani az ideális edzéstervet.

A használat előtt érdemes még kitölteni a FightOut részletes kérdőívét, hiszen ez nagy szerepet fog betölteni az egyéni edzésprogram összeállításakor.

Például meg fogjuk tudni határozni az edzéssel elérni kívánt célunkat, beállíthatjuk milyen eszközökhöz van hozzáférésünk, mikor és hogyan szeretünk edzeni, hány napot szeretnék edzeni egy héten, milyen hosszúak legyenek az edzések és így tovább. Miután minden adatot sikeresen megadtunk a platform algoritmus összeállítja számunkra a tökéletes edzést.

Mire jók az FGHT érmék?

A FightOut szolgáltatásai hagyományos valuták használata mellet igénybe lehet venni még REPS, illetve FGHT érmék felhasználásával is.

Akik FGHT érmékben fizetnek elő a platformon elérhető szolgáltatásra, azok 25% kedvezményben részesülnek, így már csak emiatt érdemes vásárolni a tokenekből.

A REPS érmék az ökoszisztéma alkalmazáson belüli, blokkláncon kívüli digitális eszközei.

A platform piacterén az összes terméket kizárólag REPS érmékért cserébe lehet majd beszerezni. Ezek lehetnek akár digitális kozmetikai termékek, elit edzésprogramok, valós áruk, személyi edző tanácsadások és számos más izgalmas termék és szolgáltatás.

A REPSeket különböző edzések végrehajtásával lehet majd gyűjteni, illetve FGHT érmékért cserébe lehet majd vásárolni belőlük

A projekt már most átesett a CoinSniper KYC ellenőrzésén, továbbá a technológia auditálást a Certik elvégezte.

Ha szeretnél csatlakozni ne vesztegesd az idődet, mivel az előértékesítés már most félúton van az 5 milliós szinthez. Légy részese a Web 3.0 forradalomnak, javítsd az egészségedet és csatlakozz a FightOuthoz.