Az eddigi legsikeresebb Ethereum alapú kaszinó finanszírozás – az Edgeless 2 millió dollárt gyűjtött össze

Az Edgeless 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami a legmagasabb kaszinó finanszírozás elsődleges kriptopénz kibocsájtásból (ICO) az iparág eddigi történetében.

Sikeresek kaszinó finanszírozás Ethereum alapokon

Jackpot ethereum alapon

Az Edgeless.io online kaszinó 2 millió dollár értékű Ethereum tokent gyűjtött össze. Ez az összeg a kriptovaluta alapú szerencsejáték ipar elsődleges pénzkibocsájtásai közül a legtöbbnek számít eddig. Korábban a lista élén a VDice 1.6 millió dollárral szerepelt.

A mostani közösségi finanszírozásban 700 támogató vásárol Ethereum alapú EDG tokeneket. A befektetők a profitból havonta részesülhetnek egy lottó során, ahol a kaszinó teljes profitjának 40%-át lehet megnyerni. Az elsődleges kriptopénz kibocsájtás rendkívül sikeresen zajlott.

Forduló pont lehet a sikeres ICO

Online bitcoin kaszinó

Az Ethereum közösség egyenesen fordulópontként értékeli a helyzetet. A szerencsejáték ipar bekapcsolódása a bitcoin hálózatba ugyanis igen fontos állomás volt a bitcoin történetében, hiszen évekkel ezelőtt a blokklánc tranzakcióinak felét a kaszinós utalásai tették ki. A közösség szerint elképzelhető, hogy az Edgeless kaszinó hasonló hatást válthat ki az Ethereumból is.

A bitcoin hálózat terjedésében egy hasonló kaszinó indulása játszott hasonló fontos szerepet. Erik Voorhees 2012-ben alapította a Satoshi Dice kaszinót, ekkor a bitcoin mindössze 4 éve volt a piacon. A bitcoin blokkláncon akkortájt a kaszinóból és az oda érkező utalások tették ki a blokklánc forgalom nagy részét. Az Ethereum most lesz 3 éves és az Edgeless indulása jelentős löketet adhat az Ethereum hálózatának terjedésében. A növekvő tranzakció szám és kereskedés az egész ether és összességében a kriptopénz közösség javát szolgálhatja.

Az Edgeless kaszinóban minden játék fair

Az Edgelessnél szeretnék visszanyerni az online szerencsejáték kapcsán a felhasználók elvesztett bizalmát. Egy olyan bizonyíthatóan igazságos kaszinót szeretnének létre hozni, ahol nyerési esélyek 100%-ban a véletlenen alapulnak.

Tomas Draksas, az Edgeless kaszinó társalapítója az elsődleges kriptopénz kibocsájtásról így nyilatkozott.

“Nagyszerű időben kapcsolódhatunk be az Ethereum szerencsejáték iparágba, mert a ether egy relatív új kriptopénz, mégis a tulajdonságai forradalmasíthatják a kaszinó ipart. Egy univerzális pént, ami gyors és probléma mentes átutalást tesz lehetővé – ki ne akarna ehhez csatlakozni? Az Edgeless kaszinó indulásával reméljük még több játékost vonzhatunk az Ethereum világába.”

A finanszírozás sikerességével az Edgeless így erős helyzetbe kerül az indulással. A csapat megkezdte az előkészületeket a platform élesítéséhez. Az indulás dátumát jövő hónapban teszik majd nyilvánossá. Az EDG tokenek a MyEtherWallet és Parity Walletben már meg is jelentek valamint megkezdték a tárgyalásokat több kriptovaluta tőzsdével is az átváltásról. A kaszinó első játéka, egy Black Jack már béta tesztelés alatt áll és hamarosan a játékosok elé kerülhet.