Egy csodakriptó, ami még a MicroStrategy sikereit is túlszárnyalhatja

A bikás jóslatairól ismert MicroStrategy kétéves csúcson zárta pénteken a tőzsdét. A techóriás részvényei 500 dollár fölé kerültek, amihez hasonlót utoljára 2021 végén lehetett csak látni.

Írásunk idején ennek köszönhetően a MicroStrategy piaci kapitalizációja 7.55 milliárd dollár felett áll.

A jelenlegi események tükrében minden jel szerint kifizetődött, hogy az évek folyamán a cég elképesztő mennyiségű BTC-t halmozott fel. Bár év elején a részvények mélypontra kerültek, ezt követően az értékük több mint a kétszeresükre tudott emelkedni.

A cég először 2020-ban kezdte meg a bitcoin módszeres felvásárlást annak érdekében, hogy az egyre növekvő inflációt ellensúlyozni tudják.

A cég vezérigazgatója, Michael Saylor ezzel kapcsolatban az alábbi gondolatokat osztotta meg:

“Pontosan ezért vagyunk mind viszonylag bizakodók a következő 12 hónappal kapcsolatban. A kereslet megállás nélkül növekszik, miközben az elérhető kínálat mértékének növekedése le fog csökkenni. Hasonlóra csak a legritkább esetben van példa a Wall Streeten.”

A MicroStrategy növekedése 2023-ban állandó volt, aminek köszönhetően a cég már áprilisban nyereséges volt.

Ekkor további 1045 BTC-t vásároltak meg, amivel a teljes tokenkészlet mérete 140,000 bitcoin fölé emelkedett. Az átlagos vásárlási ár 29,803 dollár volt.

Később ennek hatására további vásárlás következett. További vásárlást követően a teljes tokenkészlet 152,800-ra duzzadt, aminek értéke meghaladja a 4.4 milliárd dollárt.

Paradox módon a cég részvényei nagyobb mértékben voltak képesek erősödésre mint maga a bitcoin.

A Microstrategy sikere azonban nem az egyetlen, amely képes a legnépszerűbb kripto értékét túlszárnyalni. Köszönhetően egyedi felhasználási módjának, a Bitcoin Minetrix is képes lehet a BTC-nél is nagyobb sikerekre. Ráadásul úgy, hogy közben a befektetők élvezhetik a bitcoinnal megszerezhető jutalmak egy részét is.

microstrategy-stock-price-nov27

A MicroStrategy továbbra is elkötelezett a bitcoin mellett

A cég legutóbbi negyedéves jelentésében azt láthatjuk, hogy 143.4 millió dolláros veszteség halmozódott fel. Ez jelentősen nagyobb mint az előző évben látott 27 millió dolláros kiesés.

Ennek ellenére a cég kitartóan vásárol a digitális aranyból, legutóbb összesen 6067 BTC-t 167 millió dollárért.

Az eddigi vásárlásoknak köszönhetően az össes elérhető bitcoin nagyjából 0.75 százalékával a MicroStrategy rendelkezik.

Szintén lényeges még megemlíteni, hogy a közelgő bitcoin felezés egyik legnagyobb nyertese lehet a cég.

Felezésre 4 évente kerül sor, és az eddigi 3 alkalmat követően a BTC értéke a sokszorosára ugrott. Amennyiben ez 2024 áprilisában is bekövetkezik, abban az esetben a MicroStrategy mérete is a sokszorosára emelkedhet.

A felezésnek a legnagyobb nyertese mégsem a MicroStrategy, hanem egy viszonylag új projekt, a Bitcoin Minetrix lehet a legnagyobb nyertese. A BTCMTX tokenek ráadásul a felezés előtt kerülnek valószínűleg listázásra, aminek hatására fantasztikus mértékben növekedhet az árfolyam.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Alig maradt idő a BTCMTX vásárlásra

A Bitcoin Minetrix egy viszonylag új kriptoprojekt, aminek segítségével a felhasználók fantasztikus hozamokat érhetnek el a bitcoin bányászatával.

A jelenleg előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 BTCMTX kriptókat még 2 napig kedvezményes áron, mindössze 0.0119 dollárért lehet megvásárolni.

Az emelésig kevés idő maradt, ennek ellenére lehetőség van ETH, USDT, BNB és MATIC mellett akár bankkártyával is a csatlakozásra. Amennyiben az utóbbi lehetőséget választod, abban az esetben mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára – és természetesen egy bankkártyára – van szükséged.

A tranzakció pillanatok alatt elvégezhető, ráadásul nem kell vesztegetni az idődet különböző regisztrációkra kriptotőzsdéken.

A vásárlás után ráadásul dönthetsz úgy, hogy azonnal le is kötöd a megszerzett BTCMTX-et. Ha így teszel, azzal éves szinten jelenleg több mint 130 százalék hozamot érhetsz el.

Mostanáig több mint 300 millió token került lekötésre ami azt jelenti, hogy a legtöbb támogató hosszú távon gondol a projektre.

A befolyt összeg mértéke eléri a 4.5 millió dollárt, ami elképesztő teljesítmény ahhoz képest, hogy mióta érhető el a projekt.

Miért annyira különleges a Bitcoin Minetrix?

Az eddig elért siker nem a véletlen műve. A befektetők helyesen ismerték fel, hogy a BTCMTX tokenek segítségével biztonságosan lehet élvezni a bitcoin bányászatával megszerezhető jutalmakat.

Ahogy az látható, a kriptoszektor egyre kevésbé mondható decentralizáltnak. Nem csupán azért, mert intézményi szereplőknél van a BTC túlnyomó része, hanem azért is, mert az újonnan előállított bitcoin többsége is nagyvállalatoktól érkezik.

Utóbbi egyik oka az, hogy a bányászat annyira magas költségekkel jár, hogy kizárólag a legnagyobb cégek engedhetik meg maguknak. Ennek következményeként Satoshi eredetei elképzelésével szemben a lakossági befektetőnek nincs lehetősége bányászattal bevételszerzésre.

Bár a felhőalapú bányászat ideális alternatívának tűnt, sajnos a legtöbb szolgáltatóról kiderült, egyszerűen átverték a befektetőket.

Azonban a Bitcoin Minetrix ismét esélyt ad mindenki számára, hogy minimális kiadások mellett is élvezni lehessen a BTC jutalmakat.

bitcoin-minetrix-access

A listázást követően lehetőséged lesz lekötni a BTCMTX tokenjeidet, amiért cserébe forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezeket elégetve felhőalapú bányászati teljesítményt kapsz, aminek arányában férhetsz majd hozzá a BTC bányászatával megszerzett jutalomhoz.

Vagyis miközben a befektetésedhez bármikor hozzá tudsz férni, a jutalmadat az idő múlásával folyamatosan tudod majd növelni.

A fejlesztők ígérete szerint a listázáskor elérhetővé fog válni egy mobilalkalamzás is. Ennek használatával nem csupán ellenőrizni tudod a megszerzett jutalmad, hanem akár fel is tudod venni a megszerzett BTC-t.

Végül, de kicsit sem utolsó sorban a csapat elindított egy 30000 dollár összdíjazású airdroppot is. Ennek keretében 10 szerencsés nyertes fejenként 3000 dollár értékű BTCMTX-hez juthat hozzá néhány egyszerű feladat elvégzését követően.

Mivel a tokenek villámgyorsan fogynak, ezért érdemes lehet még viszonylag korán biztosítanod a helyed a befektetők között.

Ha szeretnéd a Bitcoin Minetrixet alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra!

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**