Van egy kriptó, amiben még a BTC medvék is megbíznak

Október 12-ét követően a bitcoin árfolyama fantasztikus utat tudott bejárni. Ennek köszönhetően az árfolyam 26,750 dollárról egészen 38,000 dollár fölé emelkedett. A hirtelen jött erősödés oka elsősorban az egyre inkább valósággá váló spot Bitcoin ETF híre volt.

Az elmúlt napokban azonban a megtorpanás jeleit lehet látni, miközben a teljes kriptopiac volatilitása is növekszik. Jelenleg ezzel kapcsolatban egyetlen kérdés foglalkoztat mindenkit: vajon kimerültek a bikák és jöhet a konszolidáció, vagy csak átmeneti pihenőről van szó.

Az azonban egyértelműen látszik, hogy a Bitcoin ETF Tokenhez hasonló projektek népszerűsége töretlen. Éppen ezért egy bizonytalan időszakban is érdemes lehet olyan magas profitot kínáló projekteket megfontolni, amilyen a BTCETF is.

A piac egy része bizalmatlan

Az egyik legnagyobb kripto hedge fund, az Off The Chain Capital elnöke, Brian Dixon a napokban kételyeinek adott hangot a BTC jövőben várható árfolyamával kapcsolatban:

“Valószínűleg látunk majd egy rövid távú árfolyamnövekedést, majd egy szakadást. Azonban amikor már forgalomba kerül [a spot Bitcoin ETF], lehet majd valódi erősödést látni.”

Dixon azonban hozzátette, hogy a tradicionális piacokról jelentős mennyiségű tőke érkezhet.

“Úgy gondolom rengeteg intézményi befektető van aki csak arra vár, hogy szabályozott körülmények között tudjon BTC-t vásárolni.”

Azonban a legfontosabb Dixon szerint mindezek kapcsán az, hogy mennyi idő fog eltelni az engedélyezés és a forgalmazás között.

Erősen túlvett a BTC

Dixon nem az egyetlen aki aggályainak ad hangot a jelenlegi bitcoin árfolyam kapcsán. Az Euro Pacific Capital alapítója, Peter Schiff október végén úgy nyilatkozott, hogy októberben elérte a BTC a rally csúcsát.

Schiff szerint az októbert egy eladási hullám fogja követni egészen az engedélyezésig.

Szintén a negatív véleményeket erősíti Mads Eberhardt, a Steno Research elemzője. Szerinte a túlvett BTC eladást von majd maga után.

“A piac általános véleményével szemben mi másra számítunk: szerintünk az ETF engedélyezése rövid távon elsősorban az eladási nyomást növeli majd, és csak hosszú távon lehet majd pozitív hatást tapasztalni.”

Steno szerint a legnagyobb probléma a mostani piaci hangulattal kapcsolatban, hogy kizárólag egyetlen hír hajtha. Ezt pedig tartósan lehetetlen fenntartani.

Ezzel a narratívával ért egyet a J. P. Morgan elemzője, Nikolaos Panigirtzoglou is. Az intézmény kriptoelemzői szerint a rally túl jól sikerült, így a korrekció elkerülhetetlen lesz.

Végül a BTC értéke technikai oldalról is arra enged következtetni, hogy a jelenlegi magas érték nem lesz tartós. Az RSI (relatív erősségi index) medvés divergenciát mutat novemberben ami egy nagyobb szakadásnak lehet az előfutára.

Mit tegyünk ha szakad a BTC?

A bitcoin jó befektetés lehet hosszú távon, azonban ha nem években gondolsz a befektetésedre, akkor érdemes lehet alternatívákat is megfontolni.

Jelenleg erre a legjobb lehetőséget a Bitcoin ETF Token nyújtja, hiszen segítségével teljes mértékben ki tudod használni a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezést.

Ráadásul mindezt úgy, hogy az engedélyezésig is magas hozamot tudsz elérni.

Érdekel a Bitcoin ETF Token

Nem érdemes sokat várni a csatlakozással

A Bitcoin ETF Token egy új, ERC-20 projekt, aminek a készítő a közelgő spot ETF engedélyezésre építették fel a teljes ökoszisztémát.

A projekt lényege, hogy bizonyos mérföldkövek teljesülésekor a BTCETF tokenkészlet egy része elégetésre fog kerülni. Ennek köszönhetően az elérhető tokenek száma radikálisan csökkenni fog, amivel egyidőben a kereslet növekszik.

btcetf-token-main-hu-nov27

Ez a folyamat végső soron oda fog vezetni, hogy a BTCETF értéke ugrásszerűen növekedni fog.

Ami a legjobb, hogy a viszonylag alacsony kezdeti mérete miatt (5 millió dollár) bőven lesz lehetőség a növekedésre.

Míg a bitcoin esetében 100 százalékos növekedéshez 728 millió dollárra van szükség, addig a BTCETF esetében mindössze 5 millió dollárra.

A projekt fejlesztői helyesen ismerték fel, hogy a spot ETF engedélyezésére és bevezetésére hónapokat, sőt akár éveket kell még várni. Ezért az ökoszisztémát úgy alkották meg, hogy addig is magas passzív bevételhez lehessen hozzájutni.

Írásunk idején éves szinten 140 százalék hozamot lehet elérni stakelssel. Ezért még ha egy év múlva is kerül csak sor az engedélyezésre, akkor is a befektetésed több mint dupláját kaphatod meg profit formájában.

A készítők összesen 5 mérföldkövek állapítottak meg, melyek teljesülése során összesen 25 százaléka semmisül meg a teljes BTCETF készletnek.

btcetf-milestones-hu

Ezek között többek között olyanok lehet találni mint a spot etf engedélyezése vagy bevezetése.

Abban az esetben is érdemes lehet rendszeresen ellátogatni a Bitcoin ETF Token weboldalára, amennyiben csak a legfrissebb hírekkel kapcsolatban szeretnél naprakész maradni. A csaopat egy állandóan frissülő hírfolyamon gyűjti össze a legfrissebb, spot ETF-fel kapcsolatos híreket.

Bár a gyűjtés kevesebb mint 2 hónapja kezdődött, a fejlesztőknek mostanra sikerült a célösszeg felét összeszedni.

Ha szeretnél csatlakozni, a vásárlást a nagyobb kriptok mellett akár bankkártyával is el tudod végezni.

Amennyiben érdekel a projekt, úgy látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Megnézem a Bitcoin ETF token oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**