Egy hónapon belül indul a Ripple xRapid fizetési hálózata

A Ripple utalási hálózata az xRapid akár már egy hónapon belül elindulhat, nyilatkozta a szabályozói kapcsolatokért felelős Sagar Sarbhai a CNBC-nek.

Sarbhai: meg vagyok győződve az xRapid indulásáról

A CNBC-nek adott interjúja során Sarbhai meggyőződésének adott hangot, hogy a vállalat tartani tudja az xRapid indulására kijelölt időkeretet. A hálózat célja, hogy felgyorsítsa a határokon átnyúló banki elszámolásokat az XRP token használatával.

“[xRapid] egy olyan mechanizmus, amivel valós időben lehet likviditást biztosítani,” magyarázta a hírcsatornán.

Több mint két – három éve dolgozunk ezen a terméken és meg vagyok győződve róla, hogy a következő […] hónapban vagy akörül látni fogtok néhány jó hírt a termék indulásával kapcsolatban.

Fellélegezhet a Ripple?

Sarbhai a kommenttel új életet lehel a Ripple kissé kopott ütemtervébe miután hónapokkal korábban a cég felső vezetői ellentmondásos üzeneteket kommunikáltak az xRapid és a Ripple cég üzletmodelljével és filozófiájával kapcsolatban.

Különösen a technológiai vezető David Schwartz kommentjei borzolták a kedélyeket miután a Ripple cégre és annak XRP tokenjével kapcsolatban tett kijelentéseit vesszük.

Júniusban Schwartz kijelentette, a Ripple nem egy elosztott főkönyv miközben egy hónappal korábban 180 fokos fordulatot véve azt merte állítani, az XRP sokkal decentralizáltabb mint a Bitcoin vagy az Ethereum protokollja.

Ha a befektetői kapcsolatokra kerül sor, a cég szintén számos sebből vérzik miután a 3.6 dolláros csúcsáról 90%-ot veszítve értékéből 27 centig zuhant 2018-ban.

Miközben Schwartz szerint a bankoknak nincs túl nagy étvágyuk a blokklánc technológia alkalmazására az elszámolásoknál, addig a CEO Brad Garlinghouse pontosan az ellentettjét kommunikálta és merész kijelentéseket tett az xRapid jövőbeli népszerűségével kapcsolatban.

“Nyilvánosan kijelentettem, az év végére a bankok az xRapid -ot fogják használni mint likviditási eszköz,” jelentette még ki júniusban a CNBC stúdiójában.

Ha hasznosnak találod a munkánk, kérjük, támogass minket!

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[/su_column]
[/su_row]