Egy kattintással tudsz a Brave böngésződből kriptót vásárolni

A Brave a világ egyik legjobb és legismertebb kriptovaluta barát webböngészője. Ezt a pozitív jelzőt most egy újabb bejelentés erősítette meg. A csapat ugyanis integrált a böngészőjükbe egy olyan kereskedési modult, amely a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb kriptotőzsdéjéhez, a Binance-vel kompatibilis. A megjelent új funkció a böngésző 1.8-as verziójában érhető el.

Brave

Ez a böngészőbe beépített kiegészítő az első ilyen implementáció, még senki sem csinált ilyet,” állította a Brave csapat piárja blogposztjukban. Ez a modul lehetővé teszi a Brave felhasználóinak, hogy pár kattintással kriptovalutákat vegyenek, váltsanak vagy helyezzenek el a Binance platformon. Emellett a betétként elhelyezett kriptókat is nyomon lehet követni a böngésző új funkcióján keresztül.

Ami igazán egyedivé teszi ezt a Binance modult, hogy ez valóban a Brave asztali böngészőjébe van beépítve, és nem kell betölteni semmilyen applikációt sem a Binanceről sem pedig más szerverről,” magyarázta Catherine Corre, a vállalat kommunikációs igazgatója. Corre szerint ez nagyban hozzájárul a felhasználók személyes adatainak védelméhez, ugyanis a Binance szerverei csak akkor létesítenek kapcsolatot a böngészővel, ha a felhasználók be vannak jelentkezve a böngészőbe.

Természetesen ez mégiscsak egy beépített modul, ezért minden funkciót nem lehet kiváltani vele. Ha a modulban rákattintunk a ‘vétel’ gombra, akkor átirányít a Binance weboldalra. Ha az árfolyamok átváltási adataira vagy kíváncsi, akkor is átvisz a Binance weboldalra.

Ez a most megjelent modul tehát a Brave egyik legújabb partnerségének az eredménye. Természetesen a  saját kriptovalutájuk, a Basic Attention Token (BAT) továbbra is elérhető a böngésző felhasználóinak. A böngésző mind a 13 millió felhasználója részesülhet belőle jutalomként, például ha megnéznek egy reklámot a böngészőn keresztül.

A Binance CEO-ja is a Brave böngészőt ajánlja

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao mind az 500 ezer Twitter követőjét arra biztatta, hogy töltsék le a Brave böngészőt, ha biztonságos módon akarnak az online térben mozogni. A Binance a partnerség március 24-i kihirdetése óta erőteljesen promótálja a kriptobarát böngészőt, és lépten-nyomon a böngésző letöltésére bátorít.

A Brave azonban a jövőben nem csak erre az exkluzív partnerségre építene. Corre elmondása szerint: “A terveink között szerepel, hogy egyre több ilyen új funkciót kínáljunk a böngészőben, hamarosan újabb újdonságokkal is jelentkezünk.”

A böngésző amúgy ebben az évben is nagyon jól teljesít. A márciusi hónapban az aktív felhasználók száma több, mint egy millióval emelkedett, így a havi aktív felhasználók száma már túllépte a 13 milliót.

Ha még nem tetted meg, akkor a Brave böngészőt itt tudod letölteni.

Ha a Binance ismeretlen tőzsde számodra, próbáld ki itt.