Egy nap alatt duplázott az Apple alapító tokenjének árfolyama

Steve Wozniak Apple alapító nevével fémjelzett alig egy hete indított digitális token, az efforce (WOZX), egyetlen nap alatt megduplázta az árát.

A WOZX token publikáláskor 2.88 dolláron kereskedik a Coingecko indexe alapján, ami 92.7%-os erősödés 24 óra leforgása alatt.

WOZX Steve Wozniak

WOZX/USD – Coingecko

Wozniak által reprezentált Efforce cég (Efforce Ltd.) és token ökoszisztéma még csak pár napos és az “energiahatékonysági piac” transzformációját tűzte ki célul. A WOZX token legnagyobb piaca a HBTC tőzsdén listázott WOZX/BTC kereskedési pár, amit tegnap listáztak.

Az árfolyam-duplázás egy időben jött a bejelentéssel, miszerint a Bithumb Global is listázza a tokent és WOZX/USDT páron indít piacot.

Egy Efforce által kiadott közlemény alapján a HBTC tőzsdei indulás a teljes tokenpiaci kapitalizációt 950 millió dollárra lökte, ami 12x akkora, mint az induló 80 millió dolláros érték, amire a privát befektetési körök során taksálták a céget és a kapcsolt tokent. A Coingecko adatai szerint a forgalomban lévő tokenek piaci értéke 63 millió dollár és a piaci érték ranglistán a 148. helyet foglalja el. A WOZX token teljes tokenkínálata 1 milliárd WOZX.

A cég közleménye szerint a WOZX token segítségével a befektetők energiakímélő projektekbe fektethetnek, és az elért energiamegtakarítást natív tokenben fizetik ki.

Steve Wozniak egy friss nyilatkozata alapján mint tanácsadó vesz részt a projektben, az Efforce Ltd. napi munkájában nem aktív. A projekt tokenallokációs diagramja alapján ez a teljes tokenkínálat maximum 15%-ára jogosítja fel.

WOZX Steve Wozniak

Forrás: efforce.io

Az Efforce Ltd.-t Máltán jegyezték be, az ország ismert a kriptobarát szabályozásáról.

Kapcsolódó cikkek:

(Forrás: PRNewswire)