Tron + Apple = Sun + Woz

Justin Sun, a Tron kriptopénz atyja és az Apple alapítója, Steve Wozniak egy asztalhoz ült.

Justin Sun az elmúlt években már bebizonyította, milyen magas szinten tudja a közösségi médiát használni a saját projektjei felfuttatására. Korábban például 4.6 millió dollárt fizetett azért egy liciten, hogy a befektető mogul, Warren Buffet partnere lehessen egy reggelin és meggyőzze őt arról, miért is jó dolog a kriptopénz. Bár ez a randi végül meghiúsult, úgy látszik Justin Sun azért nem adta fel, hogy prominens személyekkel egyen.

A napokban egy váratlan üzenetben Justin Sun a Twitteren köszönte meg Steve Wozniaknak, az Apple társalapítójának, hogy együtt vacsorázhatott vele. A magas labdát nem hagyhatták persze ki és elmondták, mindez egy centjébe sem került most a Tron alapítójának.

Amellett, hogy mindketten megerősítették, hogy együtt vacsoráztak azért további érdekessége is van a történetnek. Sun ugyanis elhintette, hogy már alig várja a közös munkát Wozniakkal.

Bár voltak akik azt gondolták, hogy az Apple és a Tron között alakul majd ki valamiféle együttműködés, valójában inkább arról lehet szó, hogy Wozniak, aki ma már nem vesz részt az Apple mindennapjaiban, aktív követője a blokklánc technológiának és a kriptopénzekkel kapcsolatos fejlesztéseknek.

Azonban ennél többet most nem tudhattunk meg annak ellenére, hogy Justin Sun előszeretettel dobálózik a partnerségekkel a közösségi médiában, csak azért, hogy egy kis média figyelemre tegyen szert. Bárhogy is legyen, véletlen vagy sem, de a TRX pozitívan zárta a napot.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.