Egymillió fölött az 1 ETH-tel rendelkező tárcacímek száma

Egymillió fölött a legalább 1 ETH-tel rendelkező tárcacímek száma a hálózaton, ami szép teljesítmény egy maximális kínálattal nem rendelkező, 113 millió ETH-es teljes forgalmú érme esetében. A befektetők töretlen érdeklődését jelzi. 

A Glassnode blokklánc elemző jelentése szerint a minimum 1 etherrel rendelkező tárcák száma november 19-én pontosan 1,170,598 volt.

Fontos megjegyezni, hogy egy tulajdonos több tárcacímen is tárolhatja az etherjeit, szóval az 1.17 milliós rekord nem azt jelenti, hogy minden egyes tárcacím mögött egy személy vagy entitás áll.

A felhalmozás mögött gyaníthatóan az ETH 2.0 nulladik fázisa körüli felhajtás áll, ami – ha minden jól megy – december elsején indul. Szintúgy fontos tényező lehet a felhalmozás mögött a DeFi-termékek továbbra is robusztus fejlődése. Publikációkor a defimarketcap adatai alapján már több mint 17 milliárd dollár értékű vagyont zároltak különböző okosszerződésekben és tokenekben a tulajdonosaik.

Kapcsolódó: Ethereum bányászati pool-t indított a Binance kriptotőzsde

Az ETH árfolyama a cikk írásakor (15:30) elérte az 523$-t, ahol utoljára 2018 nyarán jártz. A mindenkori csúcs eléréséhez az ethernek innen még 2.5x felértékelődésen kell átesnie.

ETH árfolyam Bitcoinbázis
ETH árfolyam | BitcoinBázis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.