Egyszerűsödik a kriptovásárlás a ShapeShiftnél

Megújítja a kripto vásárlás folyamatát a ShapeShift, hogy olyan könnyen és gyorsan lehessen kriptopénzt vásárolni, akárcsak a Coinbasen. Ráadásul nem csak bitcoint, hanem több, mint 50 altcoint is.

Megújul a ShapeShift

A ShapeShift ma indította útnak a béta tesztelést az új platformon. A sajtóközlemény szerint az altcoin váltásra szakosodott ShapeShift szeretné felvenni a versenyt az iparában elsőként menetelő Coinbase váltóval – már ami a folyamat könnyűségét jelenti. Mindeközben pedig átadja a privát kulcsokat is a felhasználóknak, így az érméket valóban a userek birtokolják.

Erik Voorhees, the ShapeShift CEO-ja a Coindesknek adott interjújában elmondta, hogy az újítással a felhasználók visszajelzéseire szeretnének reagálni.

Az új platformon keresztül egy helyen lehet majd adni-venni és kereskedni 50 különböző digitális eszközt. A használathoz szükséges egy hardvertárca is, mely révén még biztonságosabbá lehet tenni az altcoinok tárolását. 

“A célunk az volt, hogy olyan platformot hozzunk lére, amit még a saját nagyszüleim is használni tudnak.” – mondta Voorhees.

2014 óta a piacon

A 2014 óta a piacon lévő ShapeShift oldalon számos népszerű altcoint lehetett már eddig is vásárolni. A cég mindig is a lakossági ügyfeleket célozta és próbálta a folyamatokat optimalizálni, hogy a lehető legkényelmesebb felhasználói élményt nyújtsa. 

Az újítással együtt azonban megmarad a cég alapelve, a libertariánus szemlélet. Azzal, hogy a privát kulcsot átadják a felhasználóknak, biztosítják, hogy letétkezelőként a lehető legszabályosabban járnak el.

A zárt tesztekben korábban 20 ezer felhasználó vett részt. Sokan úgy nyilatkoztak, hogy az új platformmal a hardver tárcát is könnyebben és szívesebben használják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük