Eljött a japán kriptoreneszánsz, a Jasmy mellett ezt az altcoint veszi mindenki

Bár kelet-ázsiának az előző években vegyes kapcsolata volt a blokklánc-technológiával, úgy tűnik egyre több országban növekszik az igény a digitális kriptopénzekre. Legalábbis erre lehet következtetni a Japán Bitcoinként is emlegetett JasmyCoin felemelkedéséről.

A token ugyan 2021-es indulását követően minimális életjelet mutatott, azonban ez könnyen lehet, hogy hamarosan változhat. Éppen ezért most részletesen is bemutatjuk, miért érdemes még most lecsapni az ázsiai kriptóra, továbbá mutatunk egy alternatívát amivel még a Jasmynál is magasabb hozamot lehet elérni.

Természetesen nincs másról szó mint az előző hónapok kriptosztárjáról, a Meme Kombatról.

Mi a JasmyCoin?

Eredetileg 2021 februárjában vált elérhetővé a JasmyCoin (JASMY) 0.61 dolláros áron. A listázást gyors siker követte, aminek hála közel 5 dollárig kitartottak a bikák. Ekkor azonban éles szakadás következett a 0.1 dolláros szintig, ami minimális mozgást leszámítva egészen mostanáig eltartott.

Az előző 30 nap során viszont trendváltásnak lehetünk szemtanúi, ezért közel a duplájára emelkedett a JASMY értéke.

Ráadásul sokak szerint a most látható folyamat nem a véletlen műve. Több elemző szerint ugyanis a Jasmy sikerével párhuzamosan a teljes Japán kriptoszektor új lendületet vehet.

A most látható siker oka elsődleges az, hogy a futam kezdetén két kriptobálna bukkant fel a Jasmy békés vizein. Mikor lecsaptak, összesen 665.6 millió JASMY tokent vettek fel a Coinbase tőzsdéjéről, aminek értéke megközelítőleg 5.36 millió dollár.

A vásárlás nem kizárólag a befektetői kedvet, hanem egyúttal a tokenbe vetett bizalmat is növeli. A legtöbben így abban bíznak, hogy a most látott kriptobálna-támadás csak az előszobája egy rövidesen induló ázsiai bikafutamnak.

Érdemes még kiemelni, hogy a gigantikus vásárlás mellett más okot is láthatunk a 186 százalékos ugrásra.

A Japán gazdaságban szakértők szerint nem kizárt, hogy fundamentális változás készül a blokklánc-technológia kapcsán. A legújabb gazdasági reformok lehetővé teszik a kockázati tőkealapok számára, hogy egyszerűbben tudjanak befektetni Japán kriptoprojektekbe.

jasmy-price-chart

A döntés finoman fogalmazva is meglepő, hiszen korábban a kelet-ázsiai ország nem mutatott kirobbanó érdeklődést az új technológia iránt.

Vagyis előfordulhat, hogy a most látott bálnamozgás része egy sokkal nagyobb folyamatnak.

Végezetül érdemes még kiemelni, hogy az előző hetekben egy egészen különleges jóslatot is láthattunk a JASMY várható értéke kapcsán. A Wall Street farkasaként ismert Jordan Belfort szerint az ázsiai token értéke a közeljövőben el fogja érni a 0.30 dollárt.

Vagyis a jelenlegi korrekció ellenére nem sem zárható ki a további siker esélye.

Hogyan reagált a piac az eseményekre?

Röviden és tömören, jól. A változás első jelei már 2023 márciusában megmutatkoztak, amikor a token mérete 30-ról egészen 260 millió dollárig ugrott meg. Bár ezt némi volatilitás követte, végül a 2024. február 16-án ismét kitörést lehetett látni.

Utóbbi alkalmával már egészen 800 millió dollárig eljuttak a bikák, amit azonban érthető módon némi korrenció követett.

Vagyis elmondható, hogy csupán 1 év alatt a JASMY képes volt közel 3000 százalékos értéknövekedést elérni. Hasonlóra kétségtelenül csak a legritkább esetekben láthatunk példát, azonban sokak szerint a JASMY mellett egy új token is hasonló utat járhat be.

Számtalan befektető mellett prominens szakértők is azon a véleményen vannak, hogy a Meme Kombat az egy hét múlva esedékes listázást követően szintén képes lesz ilyen sikerekre.

Például a 28,600 feliratkozóval rendelkező Jacob Crypto Bury szerint egyáltalán nem zárható ki az akár 10000 százalékos MK profit esélye sem.

Több kereseti lehetőséget is kínál a Meme Kombat

Ami a Meme Kombat talán legnagyobb különlegessége, hogy aktív és passzív kereseti lehetőséget is kínál a közösség számára. Ráadásul ezek során ötvözésre kerültek az on- és off-chain technológiák.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy amikor vásárolsz, az MK-t on-chain szerzed be. Így maximális transzparencia és biztonság mellett juthatsz hozzá a különleges ERC-20 altcoinokhoz.

Azonban ha lekötöd az MK-t, abban az esetben a megszerzett jutalmad off-chain kerül a számládra. Így nem lesz szükséged semmilyen gázdíj megfizetésére, ami esetenként akár a 10-20 dolláros szintet is elérheti.

Ez viszont még nem minden, hiszen a Meme Kombat a nevével ellentétben nem sorolható a mém kriptók táborába. Az MK használatával mód nyílik aktív módon is, különleges fogadásokkal további profithoz jutni.

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket.

Kezdetben 11 elérhető karakter lesz, azonban idővel ez, illetve a csatázási lehetőségek is bővülni fogak.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia fogja levezényelni különböző véletlenszerű szekvenciák alapján. Izgalmas, hogy az összecsapásokat élőben is nyomon lehet majd követni, így biztosan egy páratlan élményben lehet majd része a befektetőknek.

memekombat-fooldal

Alig maradt idő a Meme Kombat előértékesítéséből

A Meme Kombat előértékesítése nagyjából 3 hónappal ezelőtt indult, és egy héttel ezelőtt a csapat teljesítette a 10 millió dolláros bevételi szintet.

Ennek ellenére a 8 nap múlva esedékes listázásig még van mód az MK beszerzésére.

Ehhez ráadásul csak annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a kriptotárcád az előértékesítés felületével, majd BNB, ETH vagy USDT használatával elvégzed a tranzakciót.

Ezt követően ha szeretnéd, azonnal le is tudod kötni a megvásárolt MK-t, amivel éves szinte jelenleg 95 százalékos hozamot érhetsz el.

Érdekessége az előértékesítésnek, hogy az élő adatokat mutató dashboard tanúsága szerint az eddig megvásárolt tokenek 77 százaléka azonnal le is lett kötve. Más szóval a legtöbb befektető elsősorban hosszú, és nem rövid távú befektetésként gondol a Meme Kombatra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni az egyik legjobb Play-to-Earn projektjéről, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, amíg nem késő!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**