Az AI forradalom 262%-kal növelte az NVIDIA eladásait: eljött az alacsony piaci kapitalizációjú AI kriptok ideje

Az Nvidia eladások rekord magasságban járnak a mesterséges intelligencia hype közepette. Nem csoda, hogy a kereskedők alacsony piaci kapitalizációjú kripto projekteket keresnek, épp olyanokat, mint a WienerAI ($WAI). Ez a mém érme szofisztikált mesterséges intelligencia kereskedési robotot és jövedelmező letéti programot kínál, így a következő nagy durranás lehet a piacon.

A jelenleg is zajló mesterséges intelligencia (AI) forradalom soha nem látott magasságokba lőtte az Nvidia eladásokat, a cég ugyanis az első negyedévben 262%-kal tudta növelni bevételeit, 26 milliárd dollárig. Az óriási növekedés hajtóereje az Nvidia által gyártott mesterséges intelligencia chipek iránti kereslet ugrásszerű növekedése. Ez a növekedés messze felülmúlta azt, amire a Wall Street elemzői számítottak, és jól mutatja, hogy az AI mekkora változást hozhat az iparágakban.

Ahogy az Nvidia részvények mindenkori csúcsokat döntögetnek, a kereskedők minden lehetőséget igyekeznek megragadni, ami a mesterséges intelligencia szektorban kínálkozik, különösen a kripto piacon. Egy ilyen lehetőséget kínál a WienerAI ($WAI) is, egy alacsony piaci kapitalizációjú mém érme, mely fejlett mesterséges intelligenciát használ.

Az Nvidia bámulatos teljesítménye az MI forradalom közepette

Az Nvidia az egyik vezető szereplő a tech és a mesterséges intelligencia szektorban. A cég jelentős nyereséget jelentett, bevételei 262%-kal növekedtek, az első negyedév során pedig elérték a 26 milliárd dollárt. Ez az elképesztő teljesítmény még a Wall Street elemzőinek 24,7 milliárd dolláros becslését is meghaladta. Ráadásul mindezt úgy, hogy a bevételek az előző negyedévben szintén óriási mértékben, 265%-kal növekedtek.

Az Nvidia nettó bevételei szintén jelentős mértékben, több mint hétszeresükre, 14,88 milliárd dollárra növekedtek az előző év azonos időszakához képest. A vállalat vezérigazgatója, Huang Zsen-hszün a növekedést a Blackwell chipek iránt tapasztalt keresletnek tulajdonította, az év során pedig további bevételnövekedésre számít.

Az olyan nagy tech cégek, mint a Google, az Amazon, a Meta vagy a Microsoft egyre több pénzt invesztálnak az AI infrastruktúrába. Ennek keretében fejlett chipeket vásárolnak és adatközpontokat alakítanak ki, hogy ezekkel taníthassák és üzemeltethessék az AI rendszereket. Huang úgy írja le ezt a korszakot, mint egy új ipari forradalmat, amely során a cégek „AI gyárakat” építettek, és mesterséges intelligenciát, mint új terméket állítanak elő.

NVDA chart

Forrás

Természetesen az Nvidia részvények is pozitívan reagáltak a fejleményekre, és pénteken a nyitás előtti kereskedésben nagyjából 6,8%-ot emelkedtek. Ezzel először lépték át az 1000 dolláros határt. A növekedés következtében az Nvidia piaci kapitalizációja nagyjából 155 milliárd dollárral nőtt, a vállalat ezzel az előkelő harmadik helyet foglalja el a Microsoft és az Apple után.

WienerAI: A feltörekvő AI mém érme

A mesterséges intelligencia szektor virágzása közepette a befektetők új lehetőségek után kutatnak, amelyekkel kihasználhatják a technológia fejlődését. A WienerAI ($WAI) a kripto piac egy figyelemre méltó szereplője, amely ötvözi az mesterséges intelligenciát a mém érmék vonzerejével. A bolondos brandingje ellenére a WienerAI fejlett mesterséges intelligencia kereskedési robotot kínál a felhasználóknak, amely arra készült, hogy a kripto piacon kínálkozó ígéretes lehetőségeket azonosítsa.

A WienerAI által fejlesztett mesterséges intelligencia alapú kereskedési robot fejlett prediktív algoritmusokkal vizsgálja a piacot. Mindezt a felhasználók által előre meghatározott kritériumok alapján, ezzel személyre szabott kereskedést biztosít. A technológia célja, hogy leegyszerűsítse a kereskedés folyamatát, elérhetővé téve ezzel azt a kezdő traderek számára is. A mesterséges intelligencia mellett a WienerAI egy letéti programot is kínál. Ez tekintélyes, jelenleg 364%-os éves hozamot biztosít a lekötött tokenek után, a lakossági felhasználók között pedig igen népszerű.

A WienerAI előértékesítés a múlt hónapban vette kezdetét, és máris több mint 3 millió dollárt gyűjtött, ami jól mutatja a közösségi támogatását. A projektet olyan népszerű YouTuberek és elemzők is tárgyalták, mint ClayBro, aki támogatta a WienerAI-t, és kiemelte a jelentős megtérülés lehetőségét. A projekt célja, hogy a mém érmék között vezetővé váljon, közben pedig felhasználóbarát, díjmentes, mesterséges intelligenciával támogatott kereskedési élményt kínál.

WienerAI

WienerAI jövőkép és technológiai alapok

A WienerAI egy olyan mesterséges intelligencia kereskedési partnert szeretne létrehozni, amely gyors és precíz tanácsokkal látja el a felhasználókat, díjmentes kereskedést kínál, és a zökkenőmentes visszaigazolásokat is biztosítja. A projekt célja, hogy átvegye az uralmat a mém érmék felett, és az AI-ra ne csak eszközként, hanem támogató társként nézzünk (akárcsak egy hűséges kutyára).

A platform magában foglal egy intuitív MI interfészt, amelyen adatvezérelt ajánlások, a decentralizált tőzsdék közötti zökkenőmentes cserék és díjmentes kereskedés várja a felhasználókat. Emellett MEV védelmet is biztosít, megakadályozva ezzel, hogy más kereskedési robotok leuralják a felhasználókat, és garantálja a legjobb árakon történő kereskedést. A projekt úgy készült, hogy a jövőbeli frissítéseknek és fejlesztéseknek is legyen helye, így mindig az MI és a kripto élvonalában maradhat.

Token disztribúció és közösségi aktivitás

A WienerAI teljes készlet 69 milliárd $WAI tokenből áll, amelyek disztribúcióját az alábbiak szerint oldották meg. Az előértékesítésben a tokenek 30%-át kínálják eladásra, ezzel jelentős befektetési lehetőséget biztosítva.

A tokenek 20 százaléka a letéti programra lesz fordítva, amely magas hozamot kínál a befektetők számára. További húsz százalék közösségi jutalmakra lett allokálva, amelyet versenyek, airdropok és nyereményjátékok keretében osztanak ki, elősegítve ezzel az elköteleződést. A tokenek tíz százalékát a DEX/CEX likviditás biztosítására tartják fenn, a maradék húsz százalékot pedig marketing kampányokra fordítják, amely elősegíti a márka blogális ismertségét.

A WienerAI stratégia kulcsfontosságú része az erős és hűséges közösség felépítése, amelynek már neve is van, „Kolbász hadsereg”. A lelkes támogatók kulcsfontosságú szerepet játszanak a WienerAI népszerűsítésében és pozíciójának megerősítésében a rendkívül kompetitív mém érme piacon.

WAI készlet

A WienerAI útja

A WienerAI ütemterv világosan felvázolja a projekt növekedési és piacra lépési stratégiáját. A kezdeti szakaszban a Kolbász hadsereg megalapítására, az auditok teljesítésére és az előértékesítés beindítására fókuszálnak.

A következő lépések között találjuk az MI kereskedési robot fejlesztését, a közösség növelését és a meghatározó kripto influenszerekkel való együttműködést. Az utolsó szakaszban a $WAI tokenek globális tőzsdéken történő nyilvános bevezetése, illetve az MI alapú kereskedési eszköz élesítése van tervben.

Az Nvidia sikere jól mutatja, mekkora hatással van a mesterséges intelligencia a különböző ágazatokra. A felhasználók folyamatosan új lehetőségek után kutatnak, hogy kihasználják a mesterséges intelligencia fellendülését. Az egyik ilyen kripto projekt a WienerAI, amely ötvözi a fejlett technológiát a közösség által vezérelt növekedési potenciállal.

Az AI kereskedés és a magával ragadó mém érme kultúra egyesítésével a WienerAI remek pozícióban van ahhoz, hogy diverz felhasználói bázist alakítson ki, és megzavarja a kriptovaluta piacot.

Azon kereskedőknek, akik lecsúsztak az AI tokenek első hullámáról, még van lehetőségük csatlakozni a felhajtáshoz a WienerAI által. A projekt erős közösségi támogatást élvez, ambiciózus céljai vannak, ráadásul élvonalbeli technológiát alkalmaz, így figyelemre méltó versenyző a kriptovaluták és az MI folyamatosan fejlődő világában.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**